Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αυτή είναι η κοπέλα που μαχαιρώθηκε για λόγους ερωτικής αντιζηλίας στη Θεσσαλονίκη

Αυτή είναι η κοπέλα που μαχαιρώθηκε για ...

«Πόλεμος» μετά την επίθεση

Συγκλονίζει τη Θεσσαλονίκη η επίθεση που φέρεται να δέχτηκε 27χρονη απο 25χρονη για λόγους ερωτικής αντιζηλίας. Την ακολούθησε και την μαχαίρωσε έξω απο το σπίτι της αδελφής της στην Πυλαία, όπως δείχνουν τα στοιχεία. «Ήρθε από πίσω μου και με μαχαίρωσε» λέει χαρακτηριστικά στο newsit.gr, η άτυχη κοπέλα που τραυματίστηκε. Ευτυχώς η κατάσταση της υγείας της, δεν εμπνέει ανησυχία. Με την ίδια να περιμένει την παραδειγματική τιμωρία της 25χρονης και την κατηγορούμενη να προσπαθεί να δικαιολογήσει την πράξη της.

Ήταν λίγο μετά τις 19:00 χθες Τετάρτη (17-08-2022) όταν η αστυνομία έλαβε κλήση για το αιματηρό περιστατικό. Όπως περιέγραψαν η αδελφή και ο γαμπρός της γυναίκας που τραυματίστηκε, όλα έγιναν έξω απο το σπίτι τους.

Η 25χρονη γυναίκα με ένα μαχαίρι στο χέρι φέρεται να τραυμάτισε στην κοιλιακή χώρα και στον ώμο την άτυχη 27χρονη φωνάζοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι το θύμα έκανε παράνομη σχέση με τον άνδρα της.

Η 25χρονη φαίνεται πως ακολούθησε την 27χρονη που κατευθυνόταν πεζή προς το σπίτι της και την μαχαίρωσε, ενώ στη συνέχεια το θύμα κατέφυγε για βοήθεια στο σπίτι της αδελφής της που βρισκόταν πολύ κοντά.

Η αστυνομία και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασαν γρήγορα στο σημείο, η 25χρονη συνελήφθη, ενώ το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου όπου νοσηλέυεται εκτός κινδύνου. Δείτε παρακάτω την άτυχη κοπέλα που τραυματίστηκε.

Σήμερα λίγο μετά τις 10:00 το πρωί, η 25χρονη που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας πέρασε αμίλητη και με σκυμμένο κεφάλι το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης προκειμένου να απολογηθεί σε ανακριτή και εισαγγελέα για την πράξη της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις