Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

DECO

/

Habitas Alula: Ένα ξενοδοχείο ...εμπειρία ζωής που αλλάζει τον χάρτη στα βιώσιμα καταλύματα

Habitas Alula: Ένα ξενοδοχείο ...εμπειρί...

Βρίσκεται στην Σαουδική Αραβία, διασχίζοντας την original διαδρομή του προσκυνήματος στη Μέκκα, στην παρθένα περιοχή της Alula, και τελεί υπό την προστασία της UNESCO.

Βρίσκεται στην Σαουδική Αραβία, διασχίζοντας την original διαδρομή του προσκυνήματος στη Μέκκα, στην παρθένα περιοχή της Alula, που τελεί υπό την προστασία της UNESCO. Ανάμεσα στην όαση και τα φαράγγια της ερήμου το ξενοδοχείο HABITAS ALULA της διάσημης σειράς καταλυμάτων Habitas των Oliver Ripley, Kfir Levy και Eduardo Castil αποτελεί μια απίστευτη εμπειρία φιλοξενίας. Πρόκειται για 96 βίλες και 22 airstream τροχοβίλες σε μια έκταση 22.561 τ.μ. με ανεπανάληπτη βραχώδη θέα. To ξενοδοχείο ακολουθεί αυστηρές  προδιαγραφές βιωσιμότητας. Και κάθε κατασκευή έγινε με τις λιγότερες δυνατές επεμβάσεις, εντάσσεται απόλυτα στο φυσικό περιβάλλον, και όλες οι κατασταευές μπορούνν να απομακρυνθούν μέσα σε τρεις εβδομάδες, επιστρέφοντας το τοπίο στην πρότερη κατάστασή του. 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View