Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Times του Λονδίνου: Η λίστα με τα 25 καλύτερα νησιά της Ελλάδας

Times του Λονδίνου: Η λίστα με τα 25 καλ...

Στην κορυφή η Αλόννησος, μέσα Λευκάδα και Μεγανήσι

Την καθιερωμένη λίστα με τα 25 καλύτερα ελληνικά νησιά για τους ταξιδιώτες δημοσίευσαν οι Times του Λονδίνου. Η Αλόννησος των βορείων Σποράδων  βρίσκεται στην κορυφή. Η δημοσιογράφος Dana Facaros προτρέπει τους Βρετανούς ταξιδιώτες να επιλέξουν νέους, εναλλακτικούς προορισμούς στην Ελλάδα. Μέσα σε αυτούς βρίσκεται η Αλόννησος που προσφέρει αυθεντικές εμπειρίες μακριά από τον συνωστισμό και διαθέτουν πολύ καλύτερη προσβασιμότητα.

 

Την κορυφή της λίστας κατακτά η Αλόννησος, με το πρώτο υποβρύχιο μουσείο της Ελλάδας. Γνωστό σε πολλούς ως το μεγαλύτερο φυσικό θαλάσσιο πάρκο της Ευρώπης. Ακολουθούν η ρομαντική Σάμος, τα Κύθηρα μιας άλλης εποχής, η Αίγινα με τους αργούς ρυθμούς της, η ιδιαίτερη Ικαρία, το εντυπωσιακό Μεγανήσι, οι γραφικές Σπέτσες, η Ιθάκη του Οδυσσέα, η καταπράσινη Θάσος, η Ίος με τη θετική ενέργεια, η Σκόπελος ως το νησί του Mamma Mia, η μυστική Τζιά, η πευκόφυτη Λευκάδα, η μοναδική Λέσβος και η Μήλος με τα διαφορετικά φυσικά τοπία.

 

Τη λίστα συμπληρώνουν η Τήνος της γαστρονομίας, η «πεταλούδα του Αιγαίου» Αστυπάλαια, η Κάρπαθος με τα θαλάσσια σπορ, η Σίφνος με την αρμονία που εκπέμπει, η μαγευτική Σκύρος, η συγκλονιστική Ύδρα, οι Παξοί που σε μεταφέρουν σε άλλη διάσταση, η Νάξος ως το ονειρεμένο νησί του Λόρδου Βύρωνα, η Χάλκη με την απλότητα της και η Κάλυμνος για τα πεδία αναρρίχησης.

ΠΗΓΗ: http://www.eviatopblog.gr/

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight