Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Anne Heche: Ποια ήταν η ηθοποιός που πέθανε μετά το τροχαίο

Anne Heche: Ποια ήταν η ηθοποιός που πέθ...

Η σχέση με την Ellen DeGeneres και οι άνδρες της ζωής της

Σε ηλικία 53 ετών η ηθοποιός Anne Heche έφυγε από τη ζωή, μια εβδομάδα μετά το τροχαίο που την οδήγησε σοβαρά εγκαύματα στο νοσοκομείο. 

Για τη διάσωσή της μάλιστα συμμετείχαν δεκάδες πυροσβέστες καθώς το όχημά της τυλίχτηκε στις φλόγες όταν η Anne Heche έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της και συγκρούστηκε πάνω σε ένα σπίτι στο Λος Άτζελες.

Μερικά εικοσιτετράωρα μετά το τροχαίο και η οικογένεια της 53χρονης ηθοποιού προχώρησε σε ανακοίνωση ενημερώνοντας πως η Anne Heche ήταν εγκεφαλικά νεκρή.

Η δήλωση της οικογένειας
«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους πάντες για τις ευγενικές ευχές και τις προσευχές τους για την ανάρρωση της Anne, καθώς και το αφοσιωμένο προσωπικό και τις υπέροχες νοσοκόμες που φρόντισαν την Anne στο Grossman Burn Center στο νοσοκομείο West Hills.

Δυστυχώς, λόγω του ατυχήματος της, η Anne Heche υπέστη σοβαρή ανοξική εγκεφαλική βλάβη και παραμένει σε κώμα, σε κρίσιμη κατάσταση. Δεν αναμένεται να επιβιώσει», ανέφερε η ανακοίνωση, ενώ λίγες ώρες μετά η 53χρονη ηθοποιός έφυγε από τη ζωή.

Ποια ήταν η Anne Heche
Γεννημένη το 1969 στο Οχάιο της Αμερικής. η Anne Heche ήρθε από μικρή αντιμέτωπη με τις οικονομικές δυσκολίες.

Η οικογένεια εγκαταστάθηκε στο Ocean City, στο New Jersey, όταν ο Heche ήταν δώδεκα ετών. Λόγω των τεταμένων οικονομικών της οικογένειας, πήγε να εργαστεί σε ένα θέατρο δείπνου στο Swainton.

«Την εποχή που μας έδιωξαν από το σπίτι μας και η οικογένειά μου ήταν κρυμμένη σε ένα υπνοδωμάτιο στο σπίτι μιας πλούσιας οικογένειας από την εκκλησία μας. Μαζεύαμε  όλοι τα χρήματά από τις δουλειές μας σε έναν φάκελο σε ένα συρτάρι και εξοικονομήσαμε αρκετά χρήματα για να φύγουμε μετά από ένα χρόνο», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της.

Ο πατέρας της φεύγει από τη ζωή, όταν εκείνη ήταν 13 ετών,  ενώ λίγους μήνες μετά ο αδερφός της σκοτώνεται σε τροχαίο. Η Anne Heche στην ηλικία των 16 ετών  γνώρισε έναν μάνατζερ ο οποίος και την έστειλε σε οντισιόν για την σαπουνόπερα As the World Turns, και κάπως έτσι ξεκίνησαν οι πρώτοι της μικροί ρόλοι.

Το 1997 η Anne Heche αναλαμβάνει τον πρώτο της μεγάλο ρόλο ως κολλητή φίλη του Jonny Depp στο γκανγκστερικό δράμα Donnie Brasco.

Η σχέση με την Ellen DeGeneres 
 Την ίδια χρονιά (1997) η ηθοποιός γίνεται πρώτο θέμα στα media λόγω της σχέση της με την Ellen DeGeneres

Η σχέση της Heche με την Ellen DeGeneres και τα γεγονότα που ακολούθησαν τον χωρισμό τους έγιναν θέματα ευρέως διαδεδομένου ενδιαφέροντος. Το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει το 1997, και σε ένα σημείο, είπε ότι θα έκαναν μια πολιτική ένωση εάν κάτι τέτοιο γινόταν νόμιμο στο Βερμόντ. Χώρισαν τον Αύγουστο του 2000.

Η Heche έχει δηλώσει ότι όλες οι άλλες σχέσεις της ήταν με άνδρες.

Λίγο μετά την είδηση για τον θάνατό της, η Ellen DeGeneres την αποχαιρέτησε με μήνυμα στα social media.

 

Το 2000, η Anne Heche φέρεται να άφησε την DeGeneres για τον Coleman “Coley” Laffoon, έναν οπερατέρ τον οποίο γνώρισε τον προηγούμενο χρόνο στην περιοδεία stand-up comedy του DeGeneres.

Οι άνδρες της ζωής της και τα δύο παιδιά
Την 1η Σεπτεμβρίου 2001, η ηθοποιός και ο Lafoon παντρεύτηκαν. Απέκτησαν έναν γιο τον Μάρτιο του 2002. Ο Laffoon υπέβαλε αίτηση διαζυγίου τον Φεβρουάριο του 2007.

Η Heche φέρεται να άφησε τον σύζυγό της για τον συμπρωταγωνιστή των Men in Trees, James Tupper. Αυτή και ο Tupper απέκτησαν έναν γιο τον Μάρτιο του 2009, το δεύτερο παιδί της και το πρώτο του Tupper. Έμειναν μαζί μέχρι το 2018 όπου και χώρισαν.

Το μοιραίο τροχαίο
Σύμφωνα με την Daily Mail μετά την σύγκρουση, χρειάστηκαν 65 λεπτά προκειμένου να απεγκλωβιστεί η Anne Heche έχοντας καεί σε αρκετά σημεία του σώματός της.

Αστυνομικές πηγές, όπως μετέδωσε αργότερα το TMZ, ανέφεραν ότι η Anne Heche βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή και ναρκωτικών ουσιών. Υπάρχει μάλιστα ένταλμα να της διενεργηθούν αιματολογικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων όμως να καθυστερήσουν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight