Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

/

Ο Ράιαν Γκιγκς κατηγορείται ότι κακοποιούσε την πρώην σύντροφό του και την εκβίαζε με γυμνές φωτογραφίες

Ο Ράιαν Γκιγκς κατηγορείται ότι κακοποιο...

Η υπόθεση

Ο Ράιαν Γκιγκς υπέβαλε την κοπέλα του σε «σωματική και ψυχολογική κακοποίηση» και την χτύπησε με το κεφάλι στην έπαυλή του, αξίας 1,7 εκατομμυρίων λιρών, κατά τη διάρκεια διαμάχης για την υποτιθέμενη απιστία του, σύμφωνα με κατηγορίες που του έχουν απαγγελθεί στο δικαστήριο.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, 48 ετών, κατηγορείται ότι χρησιμοποίησε επιθετική, βίαιη και καταναγκαστική συμπεριφορά εναντίον της πρώην κοπέλας της Κέιτ Γκρέβιλ, 36 ετών, μεταξύ Αυγούστου 2017 και Νοεμβρίου 2020. Κατηγορείται επίσης για επίθεση και πρόκληση σωματικής βλάβης κατά της αδερφής της, Έμμα Γκρέβιλ, στο σπίτι του στο Worsley του Μάντσεστερ.

Ο εισαγγελέας Peter Wright QC είπε στο Minshull Street Court του Μάντσεστερ ότι η ιδιωτική ζωή του Giggs «περιλάμβανε μια λιτανεία κακοποίησης μιας γυναίκας που δήλωνε ότι αγαπούσε».

Ο Γκιγκς έστελνε e-mail στην κυρία Γκρέβιλ όταν τον μπλόκαρε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και απειλούσε να στείλει εικόνες «προσωπικής φύσης» στους φίλους της, εκτός κι αν έκανε αυτό που είπε, σύμφωνα με το δικαστήριο.

Φέρεται ότι παρενόχλησε την κυρία Γκρέβιλ και εμφανίστηκε στο σπίτι ή στο γυμναστήριό της.

Ο εισαγγελέας Ράιτ πρόσθεσε: «Αυτή δεν ήταν έκφραση αγάπης, αυτή είναι εμμονική συμπεριφορά του». Στη συνέχεια ανέφερε ένα μήνυμα από τον Γκιγκς, το οποίο έλεγε: «Παρακαλώ ξεμπλόκαρέ με. Όλο αυτό το μπλοκάρισμα είναι μια κακοήθεια. Υπόσχεση, όχι άλλες γυμνές φωτογραφίες». Λίγα λεπτά αργότερα ο Γκιγκς έστειλε ένα email με συνημμένο, με κεφαλίδα θέματος: «Εκβιασμός».

Οι ένορκοι ρωτήθηκαν επίσης σήμερα εάν είχαν προσωπική σχέση με τον Sir Alex Ferguson, τον πρώην αμυντικό Gary Neville ή τον εκτελεστικό David Gill – πυροδοτώντας εικασίες ότι το τρίο θα μπορούσε να παίξει κάποιο ρόλο κατά τη διάρκεια της δίκης.

Ανοίγοντας την υπόθεση, ο εισαγγελέας Peter Wright QC είπε για τον κατηγορούμενο: «Έγινε ειδωλολατρία από τους θαυμαστές του και τους υποστηρικτές του.

Στο γήπεδο οι ικανότητές του ήταν άφθονες και κάτι το όμορφο. Εκτός γηπέδου, στην ιδιωτικότητα της προσωπικής του ζωής στο σπίτι ή πίσω από κλειστές πόρτες, υπήρχε, λέμε ότι αποκαλύπτουν τα γεγονότα, μια πολύ πιο άσχημη και πιο απαίσια πλευρά του χαρακτήρα του.

Αυτή ήταν μια ιδιωτική ζωή που περιλάμβανε μια λιτανεία κακοποίησης, τόσο σωματικής όσο και ψυχολογικής, μιας γυναίκας που δήλωνε ότι αγαπούσε.
Μια γυναίκα που στην πραγματικότητα, για να γίνει πιστευτή η απόδειξη, αντιμετωπίστηκε με τρόπο που δεν μπορεί να δικαιολογηθεί ή να αγνοηθεί, είτε από το κοινό είτε από το νόμο.

«Αυτή είναι μια ιστορία εξαναγκασμού μιας γυναίκας που νόμιζε ότι την αγαπούσαν και τη σέβονταν. Δυστυχώς η πραγματικότητα ήταν πολύ διαφορετική».

Ο Γκιγκς δήλωσε αθώος σε όλες τις κατηγορίες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports