Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΠΑΣΚΕΤ

/

Ρωσία: Ένοχη η Μπρίτνι Γκράινερ - Καταδικάστηκε σε κάθειρξη 9 ετών

Ρωσία: Ένοχη η Μπρίτνι Γκράινερ - Καταδι...

Η σούπερσταρ του WNBA κρίθηκε ένοχη για κατοχή και λαθρεμπορία ναρκωτικών ουσιών

Ένοχη για κατοχή και λαθρεμπορία ναρκωτικών ουσιών κρίθηκε η Μπρίτνι Γκράινερ, με το ρωσικό δικαστήριο να την καταδικάζει σε κάθειρξη εννέα ετών, ενώ έχει ήδη προφυλακιστεί από τον περασμένο Φεβρουάριο.

Οπως αναφέρει το Sport24.gr η Γκράινερ συνελήφθη στις 17/2 στο αεροδρόμιο Σερεμέτιεβο της Μόσχας, με τις αρχές να εντοπίζουν ναρκωτικές ουσίες (λάδι κάνναβης) σε φιαλίδια στις αποσκευές της.

Νωρίτερα την Πέμπτη (4/8) η Αμερικανίδα σούπερσταρ ζήτησε από τον δικαστή να μην της καταστρέψει τη ζωή, απολογήθηκε στην οικογένεια και στην ομάδα της και πλέον η τύχη της, το πότε θα αποφυλακιστεί για να επιστρέψει στις ΗΠΑ, βρίσκεται στα χέρια της αμερικανικής κυβέρνησης που θα συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία, η οποία ζητάει ανταλλαγή της με καταδικασμένο για λαθρεμπόριο όπλων Ρώσο.

Μπάιντεν: Είναι απαράδεκτο
Στο σχόλιό του για την απόφαση ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν έκανε λόγο για απαράδεκτη απόφαση: "Σήμερα, η αμερικανίδα πολίτης Μπρίντνεϊ Γκράινερ καταδικάστηκε σε εννιά χρόνια φυλακή κάτω που μας υπενθύμισε κάτι που ήδη κέραμε. Οτι η Ρωσίας κακώς την είχε συλλάβει. Είναι απαράδεκτο. Καλώ τη Ρωσία να την απελευθερώσει αμέσως. Η κυβέρνησή μου θα συνεχίσει έτσι ώστε η Μπρίντνεϊ να επιστρέψει ασφαλής στο σπίτι της το συντομότερο δυνατόν" υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports