Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ρωσία: Έχουμε ωραίες γυναίκες, βότκα και... φθηνό αέριο- Σεξιστικό βίντεο

φωτο glomex

φωτο glomex

Δείτε το βίντεο, διαρκείας 53 δευτερολέπτων, που αναρτήθηκε στον λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter η ρωσική πρεσβεία στην Ισπανία

Η Ρωσία με ένα σεξιστικό βίντεο μας καλεί να μετακομίσουμε στη Ρωσία προτάσσοντας ως... τρανταχτά επιχειρήματα τις όμορφες γυναίκες, τη βότκα και το φθηνό αέριο.

Το εν λόγω διαφημιστικό σποτ διάρκειας 53 δευτερολέπτων, τιτλοφορείται «Ώρα για μετακόμιση στη Ρωσία» και αναρτήθηκε στον λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter η ρωσική πρεσβεία στην Ισπανία. Μάλιστα τους τίτλους του βίντεο ακολουθούν, λευκές, μπλέ και κόκκινες καρδιές, δηλαδή τα χρώματα της ρωσικής σημαίας, ενώ όπως σημειώνει η Daily Mail δεν είναι σαφές εάν το συγκεκριμένο βίντεο αποτελεί επίσημη παραγωγή της ρωσικής κυβέρνησης.

Κάποιοι από τους λόγους που θα πρέπει να μετακομίσουμε στη Ρωσία, σύμφωνα πάντα με το βίντεο, είναι το φθηνό αέριο αλλά και «μια οικονομία που μπορεί να αντέξει χιλιάδες κυρώσεις».


Παράλληλα γίνεται λόγος στην «πλούσια ιστορία, την παγκοσμίου φήμης λογοτεχνία, τη μοναδική αρχιτεκτονική, το μπαλέτο και τη φιλοξενία» της Ρωσίας με τρόπο που κάνει τη χώρα να φαίνεται αρκετά ελκυστική για μετανάστευση. Επίσης γίνεται αναφορά στον χριστιανισμό ενώ απαριθμεί «όμορφες γυναίκες». Στο κλιπ βρίσκουν, επίσης, χώρο το φθηνό ταξί, η παράδοση, το φθηνό ρεύμα και νερό καθώς και η ρωσική βότκα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις