Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αίγιο: Νέο «ραντεβού» δήμου και φορέων σήμερα, έξω από τη Φυσικοθεραπεία

Αίγιο: Νέο «ραντεβού» δήμου και φορέων σ...

Νέα κινητοποίηση σήμερα

Απετράπη η χθεσινή μετακομιση της σχολής φυσιοθεραπείας από το Αίγιο στην Πάτρα αφού το φορτηγό της μεταφορικής εταιρείας που επρόκειτο να την κάνει αποχώρησε από το σημείο μετά την πρωινή κινητοποίηση του δήμου Αιγιάλειας και φορέων της περιοχής.

Σύμφωνα ωστόσο με νέα πρόσκληση της συντονιστικής προς φορείς και δημοτικό συμβούλιο, το πρωί της Τετάρτης θα επιχειρηθεί εκ νέου η μεταφορά του εξοπλισμού «και στο πλαίσιο αυτό καλούμαστε άπαντες να είμαστε έξω από τη σχολή στις 8.00 το πρωί της Τετάρτης».

Όπως τονίζεται από πλευράς Δήμου και νομικής υπηρεσίας το πρωί της Τετάρτης θα ενημερωθούν δικαστικές και αστυνομικές αρχές, με όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες ότι η επιχειρούμενη μεταφορά πριν την 1/9/22 είναι παράνομη, ώστε να μπλοκαριστεί οριστικά η όποια προσπάθεια.

"Στο πλαίσιο αυτό κρίνεται απαραίτητη η παρουσία όλων μας το πρωί της Τετάρτης ώστε να αποφευχθεί η μεταφορά του εξοπλισμού της Φυσικοθεραπείας και με τις παράλληλες ενέργειες προς δικαστικές και αστυνομικές αρχές να εγκαταλειφθεί κάθε σκέψη μεταφοράς για το μεσοδιάστημα μέχρι την συζήτηση της Αίτησης Αναστολής στο ΣτΕ" καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις