Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Πόπη Τσαπανίδου ευτυχισμένη γιαγιά - Παίρνει αγκαλιά τον εγγονό της και «λιώνει»

Η Πόπη Τσαπανίδου ευτυχισμένη γιαγιά - Π...

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας δίπλα στον εγγονό της

Ευτυχισμένη γιαγιά είναι η Πόπη Τσαπανίδου, η οποία μετά το πέρας των επαγγελματικών της υποχρεώσεών στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open, ταξίδεψε στην Ολλανδία για να δει από κοντά την κόρη της και τον εγγονό της και να περάσουν μαζί όμορφες στιγμές. Η παρουσιάστρια δημοσίευσε ένα βίντεο όπου παίξει με το εγγόνι της και τα μάτια της λάμπουν από χαρά:

 «Πως μια μπουκιά ανθρωπάκι με σέρνει από τη μύτη; Και πόσα μαθαίνουμε από τα παιδιά! Αυθεντικά, σε όλα τους. Ακούνε το σώμα τους, εκφράζουν τις ανάγκες τους, χαίρονται λυπούνται φοβούνται και αγαπάνε χωρίς να το φιλτράρουν και να το κρύβουν. Απολαμβάνουν την προσοχή και την σύνδεση, τη στιγμή, το παρόν… Χαίρονται με τη βόλτα στη φύση, το παιγνίδι, τις αγκαλιές.

 Μέχρι να τους βάλουμε κανόνες οι ενήλικες, να τα «μάθουμε» τα πρέπει και τα μη και να αρχίσουν να χάνουν τον εαυτό τους και να γίνονται σαν τα… μούτρα και τις προσδοκίες μας!
Αν έχετε κοντά σας παιδιά, αφήστε τα να σας διδάξουν πως να ζείτε τη ζωή. Αυτό κάνω εγώ, με τη βοήθεια του #Ettore #mylove #myboy #family #lovelife» έγραψε η Πόπη Τσαπανίδου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight