Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

DECO

/

Quax: Το διάσημο brand βρεφικών ειδών στο νέο Arvana Baby της οικογένειας Καλογεράτου

Quax: Το διάσημο brand βρεφικών ειδών στ...

Δεύτερο κατάστημα για το Arvana Baby

Τα ονομαστά καρότσια, έπιπλα και αξεσουάρ που έχουν ενθουσιάσει ανά τον κόσμο έφθασαν για πρώτη φορά στην Πάτρα.

Το δεύτερο κατάστημα Arvana Baby είναι γεγονός, και ήρθε να συμπληρώσει τις μοναδικές επιλογές και προϊόντα  του πρώτου καταστήματος. Ολοκληρωμένες προτάσεις για την ανάπτυξη του μωρού σας και την διακόσμηση του βρεφικού δωματίου, με την γνωστή αισθητική του Arvana Baby. Μάλιστα, ανάμεσα στις επώνυμες εταιρείες που αντιπροσωπεύει συγκαταλέγεται πια και το βελγικό label Quax που φημίζεται για το ιδιαίτερο design, την κομψότητα και την ποιότητά του, και που έχει αγαπηθεί από πολλούς celebrities.

Με στόχο ένα ονειρεμένο, σύγχρονο και ζεστό δωμάτιο για το μωρό, έχει καταξιωθεί σε διεθνή και πανελλαδική κλίμακα για τα έπιπλα της ενώ διαθέτει και τα διάσημα πλέον καρότσια Crooz και Avenue. Καρότσια μοναδικού σχεδιασμού, ομορφιάς και ανθεκτικότητας που διαπρέπουν στην κατηγορία τους.

Τα προϊόντα Quax κάνουν το ντεμπούτο τους στην Πάτρα έχοντας ήδη ενθουσιάσει πολλούς γονείς ανά τον κόσμο και η μοντέρνα χρωματική παλέτα τους εναρμονίζεται τέλεια με το signature βεραμάν χρώμα των καταστημάτων Arvana Baby.

Συνεχίζοντας και ανανεώνοντας την εμπορική παράδοση στα λευκά είδη, οι κόρες της Βάσως Καλογεράτου, Ναυσικά και Αρετή συγκέντρωσαν στα δυο καταστήματά τους την αφρόκρεμα της βρεφικής μόδας. Τα πάντα για τη διακόσμηση και την επίπλωση του βρεφικού δωματίου, καθώς και καρότσια ή καθίσματα αυτοκινήτου, είναι όλα εδώ.

Όπως μάθαμε, παράλληλα με την Quax παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην Πάτρα και η εταιρεία FLEXA με τα πρωτοποριακά συστήματα επίπλων για το παιδικό δωμάτιο (κρεβάτι, γραφείο, καρέκλα, βιβλιοθήκη, ντουλάπα) αλλά και η περιζήτητη Bugaboo. Ακόμα, στα Arvana Baby θα θαυμάσετε τις σειρές των εταιρειών Stokke, Mamas & Papas, Μaxi Cosi, Babyzen και πολλών ακόμα. Κάθε τι είναι διαλεγμένο με εξαιρετικό γούστο αλλά και μοντέρνο, πρακτικό πνεύμα. Καθρεφτίζοντας το σήμερα στα βρεφικά είδη.

 

info:

Arvana Baby

  • Ερμού 70, Πάτρα
  • Ερμού 77, Πάτρα

Τηλ. 2610 224910

E-shop www.arvana.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View