Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αγνώριστος ο ηθοποιός Μπρένταν Φρέιζερ στη νέα ταινία «The Whale»

Αγνώριστος ο ηθοποιός Μπρένταν Φρέιζερ σ...

Υποδύεται έναν παχύσαρκο άνδρα, με το όνομα Τσάρλι - Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν

Αγνώριστος εμφανίστηκε ο Μπρένταν Φρέιζερ, στις πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τη νέα του ταινία «The Whale».

Ο διάσημος ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία του Ντάρεν Αρονόφσκι ως ένας μεσήλικας που μετά από μια μεγάλη ταραχή στη ζωή του, έφτασε να ζυγίζει 272 κιλά. Ειδικότερα, ο «Τσάρλι» όπως ονομάζεται ο χαρακτήρας του στην ταινία, ξεκίνησε να τρώει μανιωδώς, λόγω των ενοχών που τον «έπνιγαν». Προκειμένου να ζήσει με τον ομοφυλόφιλο εραστή του, ο άνδρας άφησε την οικογένειά του.

Πρόκειται για έναν μάλλον απαιτητικό ρόλο, όπως και οι περισσότεροι, τους οποίους έχει αναλάβει ο ηθοποιός. Για τις ανάγκες της ταινίας, ο Μπρένταν Φρέιζερ χρειάστηκε να πάρει πολλά κιλά, γεγονός που φαίνεται και στις πρώτες φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Στην ταινία, τον Μπρένταν Φρέιζερ πλαισιώνουν οι Τάι Σίμπκινς, Σέιντι Σινκ, Χονγκ Τσάου και Σαμάνθα Μόρτον.

Έναν χρόνο πριν, ο πρωταγωνιστής είχε δηλώσει στο Unilad για τον νέο του ρόλο: «Θα είναι σαν κάτι που δεν έχετε ξαναδεί. Αυτό είναι πραγματικά το μόνο που μπορώ να σας πω. Η γκαρνταρόμπα και τα κοστούμια μου γενικά, δεν μου επιτρέπουν να κινηθώ με ευκολία. Σίγουρα αυτή η ταινία απέχει πολύ από οτιδήποτε έχω κάνει ποτέ. Ξέρω ότι θα κάνει μια μόνιμη εντύπωση».

Μέχρι στιγμής, δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας. Ωστόσο, είναι μία από τις τρεις που κάνουν πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας. Οι άλλες δύο είναι το «Pearl» και το «The Eternal Daughter».

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight