Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Φλας στο Προεδρικό Μέγαρο, οι κλασικές αμφιέσεις, το grecian chic και οι ολόσωμες φόρμες

Φλας στο Προεδρικό Μέγαρο, οι κλασικές α...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Oι εμφανίσεις στη δεξίωση για την 48η επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας, από την Πάτρα παρευρέθηκε το ζεύγος Δημοσθένη και Βίβιαν Σαμούρη

Στην δεξίωση στην αυλή του Προεδρικού Μεγάρου που παρέθεσε η πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου για την 48η επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας  δεν έλειψαν βέβαια ο πρωθυπουργός και οι αρχηγοί των κομμάτων, πολλοί βουλευτές, εκπρόσωποι των media, των επιχειρήσεων και της τέχνης. Είδαμε όμως και πρόσωπα που ξεχώρισαν μέσα στη χρονιά όπως ο ιρανός πρόσφυγας Κούρος Νουρμοχαμαντί Μπαϊγκί που διέπρεψε στις Πανελλήνιες και ο Σαϊντού Καμαρά ο αριστούχος μαθητής από τη Γουινέα που η απέλασή του είχε προκαλέσει αντιδράσεις και τελικά αναιρέθηκε.  Η κ. Σακελλαροπούλου με διακριτικό, μπλε αέρινο φόρεμα από δαντέλα και μουσελίνα,  υποδέχθηκε άπαντες λέγοντας στο χαιρετισμό της πως: «Είμαστε ευγνώμονες στους αγωνιστές κατά της δικτατορίας, σε αυτούς που έθεσαν σε κίνδυνο τη ζωή τους για την ελευθερία όλων μας». Επισήμανε ακόμα τη μεγάλη απουσία της Φώφης Γεννηματά ενώ τόνισε πως «καμία υποχώρηση δεν χωρεί στην τουρκική επιθετικότητα και αδιαλλαξία». Χαρακτήρισε βάναυση παραβίαση του διεθνούς και ανθρωπιστικού δικαίου την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, η οποία στοιχειώνει τις μέρες και τις συνειδήσεις μας. 

Στα looks που ξεχώρισαν με grecian chic αισθητική συγκαταλέγονται αυτά της καλλιτεχνικής διευθύντριας του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου, Κατερίνας Ευαγγελάτου με one-shoulder μάξι λευκό φόρεμα  με μαύρα prints, αλλά και της  Κατερίνας Παναγοπούλου  με χαρακτηριστικό σύνολο Zeus+Dione. «Οσκαρική» εμφάνιση έκανε η Αν Μισέλ Ασημακοπούλου με έξωμη, κόκκινη τουαλέτα. Εντυπωσιακές με ολόσωμες φόρμες ήταν τρεις κυρίες:  Θεοδώρα Τζάκρη με one shoulder ολόσωμη κρεμ φόρμα, Όλγα Κεφαλογιάννη  με  σατέν ολόσωμη φόρμα σε midnight blue, Δόμνα Μιχαηλίδου με  φόρμα σε σκούρο κόκκινο- μπορντό.

 Κλασικό little black dress για τη δημοσιογράφο και σύζυγο του δημάρχου Αθηναίων Σία Κοσιώνη, μπλε κρουαζέ από τούλι για τη Νόνη Δούνια, φουσκωτή τούλινη φούστα για την Κατερίνα Μονογιού και ρευστό σύνολο σε έντονο ροζ για τη Ντόρα Μπακογιάννη. Από την καθιερωμένη εκδήλωση δεν έλειψε το πατρινό ζεύγος Δημοσθένη και Βίβιαν Σαμούρη, στη μνήμη του Γιώργου Σαμούρη, που δολοφονήθηκε ξημερώματα 17 Νοέμβρη 1973 στην εξέγερση του Πολυτεχνείου (Η κ. Σαμούρη έδωσε το παρόν με μεταξωτό vintage φόρεμα με ντεγκραντέ εφέ και αξεσουάρ με παραδοσιακές ελληνικές αναφορές).

Στους κυρίους θα διαλέγαμε ως πιο εκσυγχρονισμένα κομψούς τον ηθοποιό Γιώργο Καπουτζίδη, τον σεφ Αλέξανδρο Παπανδρέου αλλά και το μουσουργό Διονύση Σαββόπουλο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View