Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Από την Πέμπτη 14/7 στη χώρα μας το "The Gray Man" με Ράιαν Γκόσλινγκ και Κρις Έβανς

Από την Πέμπτη 14/7 στη χώρα μας το &quo...

Την σκηνοθεσία της ταινίας του Netflix υπογράφουν οι Τζο και Άντονι Ρούσο

Όπως έχουμε ξαναγράψει, η νέα ταινία με τίτλο «The Gray Man» που μάλιστα διαφημίζεται ως η ακριβότερη παραγωγή του Netflix, ξεκινά το ταξίδι της στις αίθουσες της χώρας μας αυτή την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022 και αναμένεται να την δούμε και στην Πάτρα, σε διανομή της Odeon.

Τα ταλαντούχα αδέρφια Τζο και Άντονι Ρούσο (Avengers: Endgame & Infinity War, Captain America: Ο Στρατιώτης του Χειμώνα) σκηνοθετούν ένα μοναδικό θρίλερ δράσης με πρωταγωνιστές τους γοητευτικούς Ράιαν Γκόσλινγκ και Κρις Έβανς και μαζί τους την Άνα ντε Άρμας.

Λίγα λόγια για την ταινία

Ο "Gray Man" είναι ο πράκτορας της CIA Κόρτ Τζέντρι (στο ρόλο ο 41χρονος Ράιαν Γκόσλινγκ του “La La Land”), γνωστός και ως "Σιέρα Σιξ". Ο Τζέντρι,  ο οποίος υπήρξε ένας εξαιρετικά ικανός κι εγκεκριμένος από την Υπηρεσία έμπορος θανάτου, ένας «μύθος», απελευθερώνεται από ένα ομοσπονδιακό σωφρονιστικό ίδρυμα και στρατολογείται από τον προϊστάμενό του, Ντόναλντ Φιτζρόι (στο ρόλο ο ΜπίλιΜπομπ Θόρντον). Αυτή τη φορά η κατάσταση έχει αλλάξει:  ο Σιξ είναι πλέον ο στόχος! Τον κυνηγά σε όλο τον κόσμο ο Λόιντ Χάνσεν (ο 41χρονος Κάπτεν Αμέρικα, Κρις Έβανς), πρώην συνεργάτης του στη CIA, και τίποτα δεν θα τον σταματήσει μέχρι να τον εξοντώσει. Η πράκτορας Ντάνι Μιράντα (Άνα ντε Άρμας) φροντίζει για την προστασία του. Θα τη χρειαστεί.

Σκηνοθεσία: Άντονι Ρούσο, Τζο Ρούσο

Παίζουν ακόμα οι ηθοποιοί Τζέσικα Χένγουικ, Βάγκνερ Μόουρα, Ντανούς, Άλφρι Γούνταρντ, Ρεγκέ Τζιν Πέιτζ, Τζούλια Μπάτερς, Έμι Εκουάκορ, Σκοτ Χέιζ.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture