Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Στην Ελλάδα Εύα Μέντες και Ράιαν Γκόσλινγκ: Οι φωτογραφίες από την Αντίπαρο

Στην Ελλάδα Εύα Μέντες και Ράιαν Γκόσλιν...

Οι βόλτες στα σοκάκια του κυκλαδίτικου νησιού

Τις ομορφιές των ελληνικών νησιών επέλεξαν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές η Εύα Μέντες και ο Ράιαν Γκόσλινγκ, οι οποίοι βρέθηκαν στην Αντίπαρο.

Το ζευγάρι του Χόλιγουντ, που είναι γνωστό ότι διατηρεί χαμηλό προφίλ και κρατά την ιδιωτική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, εθεάθη από το Mykonos live TV να κάνει τις βόλτες στην Αντίπαρο παρέα με τις δύο κόρες του, Εσμεράλντα και Αμάντα.

Ωστόσο, η Εύα Μέντες έδωσε μία μικρή «γεύση» στους ακόλουθους της στο Instagram, ανεβάζοντας φωτογραφίες από τις ανέμελες στιγμές που πέρασε στο κυκλαδίτικο νησί, χωρίς, ωστόσο να διευκρινίζει πού βρίσκεται. Η διάσημη ηθοποιός, όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία, πόζαρε σε ένα πλακόστρωτο σοκάκι, καθισμένη στα σκαλοπάτια με ένα καφτάνι με κόκκινα και λευκά σχέδια.

Παράλληλα, δημοσίευσε ένα βίντεο σε Instagram story, το οποίο τη δείχνει να περπατάει στα σοκάκια του νησιού.

Σύμφωνα μάλιστα με τη DailyMail, κατά τη διάρκεια της βόλτας τους στην Αντίπαρο ο Ράιαν Γκόσλινγκ έγινε αντιληπτός από έναν άντρα που καθόταν σε ένα τραπέζι. Τον χαιρέτησε φιλικά με τον ηθοποιό του Notebook να ανταποδίδει με ένα δικό του νεύμα.

Σε άλλη φωτογραφία που ανήρτησε στο Instagram ποζάρει στον φακό φορώντας γυαλιά ηλίου, ενώ βρίσκεται σε κάποιο μαγαζί εστίασης.

Ωστόσο, τις δικές της φωτογραφίες που «μαρτυρούν» την παρουσία της ίδιας και της οικογένειάς της στην Αντίπαρο είχαν προηγηθεί βίντεο που δημοσίευε το Mykonos live TV, στο οποίο φαίνονται όλοι μαζί να κάνουν βόλτες στο κυκλαδίτικο νησί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight