Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Στις 13 Ιουλίου στην Ελλάδα η περιπέτεια αγωνίας "The Gray Man" με τον Ράιαν Γκόσλινγκ

Στις 13 Ιουλίου στην Ελλάδα η περιπέτεια...

Πρόκειται για ακριβή παραγωγή του Netflix και η σκηνοθεσία είναι των Άντονι Ρούσο και Τζο Ρούσο

Σε περίπου 1 μήνα, στις 13 Ιουλίου 2022 θα βγει στους Ελληνικούς κινηματογράφους σε διανομή από την ODEON, το θρίλερ αγωνίας «The Gray Man» που υπογράφουν σκηνοθετικά οι Άντονι Ρούσο, Τζο Ρούσο που μας έχουν δώσει πολύ επιτυχημένες ταινίες όπως το «Captain America, ο Στρατιώτης του Χειμώνα» αλλά και τους «Εκδικητές, η τελευταία Πράξη» το 2019 που έκανε και το απόλυτο ρεκόρ παγκόσμιων εισπράξεων.

Λίγα λόγια για την ταινία

Ο "Gray Man" είναι ο πράκτορας της CIA Κόρτ Τζέντρι (στο ρόλο ο γοητευτικός Ράιαν Γκόσλινγκ), γνωστός και ως "Σιέρα Σιξ". Ο Τζέντρι, που ήταν κάποτε ένας εξαιρετικά ικανός κι εγκεκριμένος από την Υπηρεσία έμπορος θανάτου, απελευθερώνεται από ένα ομοσπονδιακό σωφρονιστικό ίδρυμα και στρατολογείται από τον προϊστάμενό του, Ντόναλντ Φιτζρόι (Μπίλι Μπομπ Θόρντον). Όμως τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει και ο Σιξ είναι ο στόχος, τον οποίο κυνηγά σε όλο τον κόσμο ο Λόιντ Χάνσεν (Κρις Έβανς), πρώην συνεργάτης του στη CIA, που δεν θα σταματήσει μπροστά σε τίποτα μέχρι να τον εξουδετερώσει. Η πράκτορας Ντάνι Μιράντα (Άνα ντε Άρμας) φροντίζει για την προστασία του. Θα τη χρειαστεί.

Σκηνοθεσία: Άντονι Ρούσο, Τζο Ρούσο

Εκτός του Ράιαν Γκόσλινγκ στην ταινία παίζει και ο Κρις Έβανς που είναι ελαφρώς αγνώριστος καθώς έχει αφήσει μουστάκι ενώ όπως γράφτηκε, οι δύο ηθοποιοί δέρνονται αλύπητα!

Η ταινία είναι παραγωγή της πλατφόρμας του Netflix με φημολογούμενο κόστος 200 εκατ. δολάρια. Το σενάριο έγραψαν οι Christopher Markus και Stephen McFeely, βασισμένοι στην ομώνυμη νουβέλα του 2009, του Mark Greaney.

Παίζουν ακόμα η Άνα ντε Άρμας, η Τζέσικα Χένγουικ και οι Βάγκνερ Μόουρα, Ντανούς, Μπίλι Μπομπ Θόρντον, Άλφρι Γούνταρντ, Ρεγκέ Τζιν Πέιτζ, Τζούλια Μπάτερς, Έμι Εκουάκορ, Σκοτ Χέιζ.

Διάρκεια 122 λεπτά.

Το φιλμ ντεμπουτάρει στις Αμερικάνικες αίθουσες στις 15 Ιουλίου 2022 και θα ακολουθήσει η πρεμιέρα του στο Netflix στις 22 Ιουλίου.

Την ταινία την περιμένουμε για προβολή και στην Πάτρα, στα Odeon Veso Mare.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture