Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Σε ταινία με σούπερ ήρωες πρωταγωνιστεί ο 76χρονος Σιλβέστερ Σταλόνε

Σε ταινία με σούπερ ήρωες πρωταγωνιστεί ...

Δείτε την αφίσα του «Samaritan» και σχετικά στιγμιότυπα που κυκλοφόρησαν στα social media

Μπορεί ο Σιλβέστερ Σταλόνε να πλησιάζει τα 80, αλλά όπως ο ίδιος απέδειξε η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός.

Όπως έγινε γνωστό, ο ηθοποιός θα υποδυθεί έναν σούπερ ήρωα διαφορετικό από εκείνους της Marvel και της DC. Το «Samaritan» είναι η νέα ταινία που θα πρωταγωνιστήσει και η πρώτη αφίσα κυκλοφόρησε μαζί με μερικά στιγμιότυπα.

Πιο αναλυτικά, ο Σταλόνε υποδύεται τον κεντρικό και ομώνυμο χαρακτήρα του «Samaritan», ο οποίος κρύβεται εδώ και 20 χρόνια ύστερα από μια μάχη με τον μεγαλύτερο εχθρό του, τον Nemesis. Πολλά χρόνια αργότερα ο Samaritan βρίσκεται κοντά στο να βγει από τη σύνταξη και να επιστρέψει στην ενεργό δράση, χάρη στον έφηβο γείτονά του και με σκοπό να σώσει την Granite City.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, ο ηθοποιός είπε για την ταινία: «Λατρεύω τις ταινίες δράσης που έχουν ψυχή και καρδιά. Ήθελα να παίξω στο Samaritan επειδή η πλοκή έχει τόσα επίπεδα που ο κόσμος θα ταυτιστεί. Είναι μια ιστορία ηθικής που είναι συναρπαστική και στο να την παρακολουθείς».

Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Julius Avery ενώ στην ταινία συμπρωταγωνιστεί ο Τζάβον Ουόλτον του Euphoria του HBO και του The Umbrella Academy, μαζί με τους Μάριν Σταρ και Πίλου Άσμπεκ (Game of Thrones).

Σύμφωνα με πληροφορίες, το «Samaritan» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Amazon Prime Video στις 26 Αυγούστου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture