Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δημόσιες ευχαριστίες στην Αθηνά Χριστοπούλου και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου “Αγ. Ανδρέας”

Δημόσιες ευχαριστίες στην Αθηνά Χριστοπο...

Από τις Μίμα & Σοφία Βαγενά για την επιτυχή ολοκλήρωση των χημειοθεραπειών στις οποίες υποβλήθηκε η μητέρα τους σε ένα περιβάλλον φροντίδας συνέπειας και ευαισθησίας

Τις δημόσιες ευχαριστίες τους εκφράζουν με επιστολή τους οι Μίμα & Σοφία Βαγενά στη Διευθύντρια Παθολογικής Ογκολογίας, Υπεύθυνη Ογκολογικής Μονάδας του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου “Άγιος Ανδρέας” της Πάτρας, Αθηνά Χριστοπούλου και στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Το ευχαριστήριο τους έχει ως εξής:

«Με τη παρούσα επιστολή θα θέλαμε να εκφράσουμε εκ μέρους της οικογένειάς μας θερμές ευχαριστίες στην κα. Αθηνά Χριστοπούλου, Διευθύντρια Παθολογικής Ογκολογίας, Υπεύθυνη Ογκολογικής Μονάδας του Γενικού Νοσοκομείου “Άγιος Ανδρέας” Πατρών. Η άριστη επαγγελματική και επιστημονική της κατάρτιση είχε ως αποτέλεσμα να ολοκληρώσει η μητέρα μας, Ανθούλα Αναστασοπούλου, με επιτυχία τις χημειοθεραπείες της σε ένα περιβάλλον φροντίδας συνέπειας και ευαισθησίας. Είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες για την άμεση επικοινωνία όποτε χρειαζόταν και το συνεχές ενδιαφέρον για την ασθενή.

Η προσέγγιση αυτή συνέβαλε στη καλή ψυχική κατάσταση της ασθενούς. Στην αίσθηση ασφαλείας της ασθενούς συνέβαλλε και ο άριστος συντονισμός των συνεργαζόμενων ιατρών, του κ. Παναγιώτη Παπαναστασόπουλου, Επιμελητή Β. Παθολογική Ογκολογίας καθώς και του νοσηλευτικού προσωπικού.

Η ιατρός και διευθύντρια της Παθολογικής Ογκολογίας στον “Αγ. Ανδρέα” Πατρών κα. Χριστοπούλου είναι άξια συγχαρητηρίων και επαίνων για την άριστη άσκηση του λειτουργήματος της στις δυσμενείς συνθήκες που επικρατούν στον δημόσιο τομέα υγείας. Σας ευχαριστούμε γιατί συμβάλλετε στην αποκατάσταση της εμπιστοσύνης των πολιτών στους ιατρούς της πατρίδας μας.

Με εκτίμηση,

Μίμα & Σοφία Βαγενά».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις