Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Στο σφυρί το σπίτι του Ανδρέα Μικρούτσικου στη Μήλο

φωτο από newmoney

φωτο από newmoney

Την ερχόμενη Πέμπτη 14 Ιουλίου

Την ερχόμενη Πέμπτη 14 Ιουλίου έχει προγραμματιστεί να βγει στο σφυρί, -εάν μέχρι τότε δεν γίνουν κινήσεις για αναστολή-, το αγαπημένο σπίτι του Ανδρέα Μιρκούτσικου στη Μήλο, το οποίο και αποτέλεσε συχνά «καταφύγιο» για τον δημοφιλή καλλιτέχνη και παρουσιαστή.

Ειδικότερα πρόκειται για ένα αγροτεμάχιο έκτασης 3.020 τ.μ., το οποίο βρίσκεται στη θέση Μαύρα Γκρεμνά (Σταυρός) του Δ.Δ. Μήλου. Στο αγροτεμάχιο έχει ανεγερθεί οικοδομή αποτελούμενη από ισόγειο επιφάνειας 110,96 τ.μ. , στο οποίο υπάρχει ημιυπαίθριος χώρος 17,10 τ.μ., πρώτο όροφο 88,86 τ.μ. και υπόγειο 49,56 τ.μ.
Επισπεύδουσα είναι η doValue και η τιμή πρώτης προσφοράς έχει οριστεί στις 335.000 ευρώ. Μαζί βγαίνει και ένα ακόμη όμορο μικρό αγροτεμάχιο, έκτασης 370 τ.μ., μη άρτιο και μη οικοδομήσιμο, με τιμή εκκίνησης 3.200 ευρώ.

Σύμφωνα με την έκθεση εκτίμησης, η περιοχή των Μαύρων Γκρεμνών, βρίσκεται δυτικά του αεροδρομίου και των αλυκών της Μήλου σε μικρή απόσταση από την παραλία της Αχιβαδόλιμνης, ενώ το ακίνητο διαθέτει εύκολη πρόσβαση από την επαρχιακή οδό, αλλά και καλή θέα προς την θάλασσα και τον Αδάμαντα.
Το ακίνητο αποκτήθηκε το 1993 ενώ από την εξωτερική αυτοψία διαπιστώθηκε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση για τα δεδομένα της εποχής που κατασκευάστηκε. Επίσης ο βαθμός συντήρησης του κτιρίου χαρακτηρίζεται ως συνήθης.

πηγή newmoney.gr

 
 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight