Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αχαΐας: Μας θλίβει η αδιαφορία των τοπικών παραγόντων

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ε.Ε.Ε.Ε.Κ....

Την Δευτέρα 27/6/2022 ο Σύλλογος Γονέων του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αχαΐας προχώρησε σε παράσταση διαμαρτυρίας & συμβολική κατάληψη του σχολείου με θέμα την άμεση λύση του κτιριακού προβλήματος του

O Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Αχαΐας αισθάνεται με ανακοίνωση του στα Μέσα ενημέρωσης, την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Πρόεδρο της Α’ ΕΛΜΕ Αχαΐας και Διευθυντή του Σχολείου Σπύρο Ψαρρά, το Σύλλογο Διδασκόντων του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ., την Περιφερειακή Ομοσπονδία ατόμων με αναπηρία Δυτικής Ελλάδας και Νοτίων Ιονίων Νήσων και τον πρόεδρο της, Αντώνη Χαροκόπο, το Σωματείο των Γονέων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό και Ν.Υ. Αχαΐας «ΜΙΤΟΣ» & τα ηλεκτρονικά και έντυπα Μ.Μ.Ε. που πρόβαλαν και κάλυψαν την κινητοποίηση που έγινε.

Την Δευτέρα 27/6/2022 ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αχαΐας προχώρησε σε παράσταση διαμαρτυρίας και συμβολική κατάληψη του σχολείου με θέμα την άμεση λύση του κτιριακού προβλήματος του, ένα πρόβλημα που χρονίζει και έχει πλέον καταστεί εφιαλτικό τόσο για τα παιδιά που φοιτούν σε αυτό, παιδιά με βαριές και πολλαπλές αναπηρίες όσο και για το εκπαιδευτικό προσωπικό του.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. ΑΧΑΙΑΣ όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του, είχε καλέσει να παρευρεθούν στην κινητοποίηση:

α. Όλους τούς Βουλευτές Αχαΐας.

β. Την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος. 

γ. Τον Δήμο Πατρέων.

δ. Την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας.

Δυστυχώς κανένας από τους ανωτέρω δεν έκρινε απαραίτητη την παρουσία του στην κινητοποίηση.

Για εμάς ως Σύλλογο αλλά και ως Γονείς και Κηδεμόνες παιδιών με αναπηρία μας θλίβει βαθύτατα η αδιαφορία των τοπικών και υπηρεσιακών παραγόντων, αναφέρει στην ανακοίνωση του ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αχαΐας προσθέτοντας ότι θα συνεχίσει τις κινητοποιήσεις με εντονότερους ρυθμούς μέχρι την κατασκευή ενός σύγχρονου κτιρίου που θα πληροί τους όρους  ασφαλείας και προσβασιμότητας και τις κατάλληλες προδιαγραφές για ένα ειδικό σχολείο, λειτουργικό και φιλικό σε παιδιά ΑμεΑ.

Ωστόσο ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Αχαΐας απαιτεί, όπως λέει, έως την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, την άμεση παραχώρηση του 1ου ορόφου του στο ισόγειο του οποίου στεγάζεται το σχολικό συγκρότημα, του υπογείου καθώς και την επισκευή και βελτίωση του εξωτερικού και εσωτερικού χώρου.

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς τα παιδιά πρέπει να κάνουν μάθημα σε ένα στοιχειωδώς καλύτερο περιβάλλον.

ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥΣ.

ΤΕΡΜΑ ΣΤΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ.

ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΑΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ.  ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ.

Αυτό τονίζει τέλος η ανακοίνωση που υπογράφουν ο πρόεδρος του Δ.Σ., Αλέξανδρος Αλεξανδρόπουλος και η Γραμματέας Βασιλική Μπασκούτα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις