Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Ο Κρις Μελεντάντρι αναφέρθηκε στην επιλογή του Κρις Πρατ για τον ρόλο του Super Mario

Ο Κρις Μελεντάντρι αναφέρθηκε στην επιλο...

Όταν οι άνθρωποι ακούσουν την ερμηνεία του Κρις Πρατ, η κριτική θα εξαφανιστεί, είπε ο Μελεντάντρι

Ο γνωστός Αμερικανός κινηματογραφικός παραγωγός, Κρις Μελεντάντρι απάντησε σε θαυμαστές που είναι θυμωμένοι και ενοχλημένοι, επειδή επιλέχθηκε ο μη Ιταλός ηθοποιός Κρις Πρατ για να δανείσει τη φωνή του στον χαρακτήρα των video games της Nintendo, τον Ιταλό υδραυλικό Super Mario στην επερχόμενη ταινία «Super Mario Bros.».

Ο Μελεντάντρι προσπάθησε να διαβεβαιώσει τους θαυμαστές ότι ο 43χρονος Αμερικανός ηθοποιός με καταγωγή από τη Μινεσότα, Κρις Πρατ έκανε εξαιρετική δουλειά ως ο εμβληματικός χαρακτήρας και ότι όταν οι θαυμαστές ακούσουν τη φωνή του, ο σκεπτικισμός «θα εξανεμιστεί» αναφέρει το EW.

«Όταν οι άνθρωποι ακούσουν την ερμηνεία του Κρις Πρατ, η κριτική θα εξαφανιστεί. Ίσως όχι εντελώς - στους ανθρώπους αρέσει να εκφράζουν απόψεις, όπως πρέπει να κάνουν» είπε χαρακτηριστικά ο Μελεντάντρι.

«Δεν είμαι σίγουρος ότι αυτή είναι η πιο έξυπνη άμυνα, αλλά ως άτομο που έχει ιταλο-αμερικανική κληρονομιά, αισθάνομαι ότι μπορώ να πάρω αυτήν την απόφαση χωρίς να ανησυχώ μήπως προσβάλω Ιταλούς ή Ιταλο-Αμερικανούς... Νομίζω ότι θα είμαστε μια χαρά» πρόσθεσε.

Οι θαυμαστές της εμβληματικής σειράς βιντεοπαιχνιδιών εξοργίστηκαν κατά ένα τρόπο, όταν ο Κρις Πρατ ανακοινώθηκε ως η φωνή του χαρακτήρα.

«Ο Κρις Πρατ ερμηνεύει τον ρόλο του Mario, αυτό είναι ιταλοφοβία και βαρέθηκα να συμπεριφέρομαι σαν να μην είναι» έγραψε δυσαρεστημένος χρήστης σε ανάρτησή του στο Twitter.

«Δεν έπρεπε να υποδυθεί τον Mario Αμερικανός, είναι Ιταλός» σχολίασε άλλος χρήστης.

Κάποιοι επέκριναν τον χαρακτήρα του ίδιου του Mario, τονίζοντας ότι είναι μια καρικατούρα Ιταλού που δημιουργήθηκε από τον Ιάπωνα σχεδιαστή παιχνιδιών Miyamoto, ενώ αρκετοί σχολίασαν ότι ιδανικός για τον ρόλο θα ήταν ο Ντάνι Ντε Βίτο.

Ο Κρις Μελεντάντρι είπε ότι η συνεργασία μεταξύ της εταιρείας κινηματογραφικών παραγωγών Illumination και της Nintendo είναι «η εκπλήρωση ενός πραγματικά σημαντικού στόχου» και ότι η Nintendo «είναι μια από τις εταιρείες που σεβόμαστε και έχουμε μεγάλη εκτίμηση. Αυτή η συνεργασία νομίζω ότι είναι πρωτόγνωρη ως προς την εγγύτητά της» σημείωσε.

Η ταινία animation αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι θα έκανε πρεμιέρα στους κινηματογράφους την 1η Δεκεμβρίου 2022, αλλά ο επικεφαλής σχεδιαστής της Nintendo, Shigeru Miyamoto, ανακοίνωσε ότι θα καθυστερήσει η κυκλοφορία της έως την άνοιξη του 2023.

Ο Κρις Πρατ αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στην υπερπαραγωγή «Jurassic World Dominion» του Κόλιν Τρέβοροου που παρά τις μέτριες σχετικά κριτικές, έχει «σκίσει» στα ταμεία με τις εισπράξεις στις ΗΠΑ να έχουν ήδη φτάσει τα 303 εκατ. δολάρια συν άλλα 446 εκατ. από τον υπόλοιπο κόσμο.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture