Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

"Η Χαμένη Κόρη" της Μάγκι Τζίλενχαλ με την Ολίβια Κόλμαν θα προβληθεί στις Σπέτσες σε αβάντ πρεμιέρ

"Η Χαμένη Κόρη" της Μάγκι Τζίλ...

Την Τετάρτη 29/6/2022 στο Cine Titania παρουσία μάλιστα της Μάγκι Τζίλενχαλ - Το φιλμ γυρίστηκε στις Σπέτσες το καλοκαίρι του 2020

Tην προσεχή Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022 θα προβληθεί σε avant première στις πανέμορφες Σπέτσες και το Ciné Titania η πολυαναμενόμενη ταινία «Η Χαμένη Κόρη» της Μάγκι Τζίλενχαλ, φέρνοντας στο νησί του Αργοσαρωνικού λίγη από τη λάμψη του αμερικανικού κινηματογράφου. Σε συνέχεια των πολυήμερων γυρισμάτων που έγιναν το καλοκαίρι του 2020 με βασικό location το εμβληματικό ξενοδοχείο Poseidonion Grand Hotel, η σκηνοθέτιδα του φιλμ, Maggie Gyllenhaal, επιστρέφει στις Σπέτσες για να παρευρεθεί στην avant première της υποψήφιας για 3 Όσκαρ (Α’ και Β’ Γυναικείου Ρόλου, Διασκευασμένου Σεναρίου) και τιμημένης με Βραβείο Σεναρίου στο Διεθνές Φεστιβάλ Βενετίας ταινίας της, σε έναν ιστορικό χώρο πολιτισμού που μετρά περισσότερα από 65 χρόνια ζωής.

Το αγαπημένο Ciné Titania αναμένεται να υποδεχθεί πλήθος κόσμου για την πρεμιέρα της ταινίας στο νησί, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, της σκηνοθέτιδας Maggie Gyllenhaal, του Δημάρχου Σπετσών Παναγιώτη Λυράκη καθώς και πλήθους θεατών.

Η ταινία γυρίστηκε εξολοκλήρου στις Σπέτσες αναδεικνύοντας τις ομορφιές της «βασίλισσας» του Αργοσαρωνικού. Δημοφιλή και πανέμορφα σημεία του νησιού όπως ο απόμερος κόλπος της Ζωγεριάς, η Κουνουπίτσα, το γραφικό λιμάνι της Ντάπιας, το εμβληματικό Poseidonion Grand Hotel αλλά και η ιστορική Αναργύρειος και Κοργιαλένειος Σχολή Σπετσών είναι μερικά από τα γνώριμα μέρη που θα δουν οι θεατές στη μεγάλη οθόνη. 

Την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022 το νησί θα κλέψει για λίγο την αίγλη του διεθνούς κινηματογράφου και περιμένει τους σινεφίλ στο Ciné Titania για την avant première στις Σπέτσες της ταινίας «Η Χαμένη Κόρη».

Να θυμίσουμε πως έχει ήδη προηγηθεί η πανελλήνια πρεμιέρα της ταινίας πριν λίγες μέρες στην Αθήνα, στο πλαίσιο του 12ου Athens Open Air Film Festival, παρουσία της Μάγκι Τζίλενχαλ και του ηθοποιού συντρόφου της Πίτερ Σάρσγκαρντ που επίσης παίζει στην «Χαμένη Κόρη».

Λίγα λόγια για την ταινία

Το σενάριο της ταινίας βασίζεται στο σπουδαίο ομώνυμο μυθιστόρημα της Έλενα Φεράντε. Η Leda, μία καθηγήτρια πανεπιστημίου αποφασίζει να πάει διακοπές σε ένα μικρό παραθαλάσσιο χωριό της νότιας Ιταλίας.Οι δύο κόρες της έχουν πάει να μείνουν με τον πατέρα τους κι έτσι εκείνη νιώθει ελεύθερη. Όταν όμως φτάνει εκεί γνωρίζει μία θορυβώδη οικογένεια από τη Νάπολη. Το ζευγάρι και η κόρη τους σίγουρα δεν περνούν απαρατήρητοι στη Leda. Όταν όμως αρχίζουν να περιπλέκονται οι καταστάσεις ανάμεσα τους, η Leda έρχεται αντιμέτωπη με τις πληγές και τα τραύματα του παρελθόντος της.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 30 Ιουνίου 2022 σε διανομή από την Spentzos Film. Το φιλμ αναμένεται να έρθει για προβολή και στην Πάτρα.

*Το Poseidonion Grand Hotel είναι το εμβληματικό τοπόσημο των Σπετσών για περισσότερο από έναν αιώνα. Γνωστό ως το “κόσμημα των Σπετσών” το ξενοδοχείο χρονολογείται από το 1914 και χαρακτηρίζεται από το αρχιτεκτονικό του στιλ, επηρεασμένο από εκείνα της Γαλλικής Ριβιέρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight