Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Γιώργος Χρανιώτης: Εγώ συμμετείχα σε πραγματικό Survivor, το φετινό είναι άλλο

Γιώργος Χρανιώτης: Εγώ συμμετείχα σε πρα...

"Το Survivor ήταν μια πολύ ειδική συνθήκη την οποία εκμεταλλεύτηκα σε εσωτερικό επίπεδο και πήρα πολύ σπουδαίες αποφάσεις" εξομολογήθηκε

Ο Γιώργος Χρανιώτης μίλησε για την εμπειρία που βίωσε στον μακρινό Άγιο Δομίνικο όταν και έλαβε μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης Survvor.

 Ειδικότερα, ο Γιώργος Χρανιώτης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «εγώ είχα την χαρά να είμαι σε ένα πραγματικό Survivor. Έχω την αίσθηση ότι αυτό είναι ένα άλλο πράγμα το οποίο δεν με αφορά ιδιαίτερα και δεν το βλέπω. Για να είμαι όμως ειλικρινής δεν είχα δει ούτε το δικό μου. Μου αρέσει να τα ζω τα πράγματα».

«Για το All Star Survivor νομίζω ότι είμαι λίγο μεγάλος και δεύτερον δεν ξέρω αν θα άφηνα τον μικρό μου γιο για τρεις, τέσσερις μήνες μακριά μου. Είμαι λίγο μεγάλος σήμερα σε αθλητικό επίπεδο. Ήταν ένα παιχνίδι, μια περίοδος ξεγνοιασιάς αυτή που ζήσαμε σε μια δύσκολη και πολύ ειδική συνθήκη. Δεν έχεις κινητό, δεν έχεις social media, δεν έχεις χρήματα και δεν έχεις αγάπη γιατί δεν έχεις τους ανθρώπους που αγαπάς».

 «Θυμάμαι πως όταν μίλησα με την σύζυγο μου, την Γεωργία στο τηλέφωνο μετά από τρεις μήνες δεν είπαμε κουβέντα γιατί κλαίγαμε. Δεν μπορούσαμε να αρθρώσουμε κουβέντα. Δεν μιλήσαμε ποτέ και κλαίγαμε. Το ίδιο και με τον μπαμπά μου. Ήταν μια πολύ ειδική συνθήκη την οποία εκμεταλλεύτηκα σε εσωτερικό επίπεδο και πήρα πολύ σπουδαίες αποφάσεις. Εκεί αποφάσισα να παντρευτώ, εκεί αποφάσισα ότι θέλω να συνοδεύσω τον μπαμπά μου στα τελευταία βήματα της ζωής του και να είμαι δίπλα του» πρόσθεσε, επίσης, ο Γιώργος Χρανιώτης στη βραδινή εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά στο OPEN.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight