Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΒΙΒΛΙΟ

/

Πάτρα: Το Τμήμα Φιλολογίας τιμά τα 100 χρόνια από την έκδοση του «Οδυσσέα» του Τζέιμς Τζόις

Πάτρα: Το Τμήμα Φιλολογίας τιμά τα 100 χ...

Το Εργαστήριο Αρχειακών Τεκμηρίων Τύπου ανέλαβε την υλοποίηση ενός ψηφιακού προϊόντος που συνδέεται με την πρόσφατη επανέκδοση των έργων μύησης στο έργο του Τζόις, του Άρη Μαραγκόπουλου

Το Εργαστήριο Αρχειακών Τεκμηρίων Τύπου [ΕΑΤΤ] του Τμήματος Φιλολογίας τιμά τα 100 χρόνια από την έκδοση του «Οδυσσέα» του Τζέιμς Τζόις.

Πιο συγκεκριμένα, συμβάλλοντας στον εορτασμό των 100 χρόνων από την έκδοση του εμβληματικού έργου του ευρωπαϊκού μοντερνισμού Οδυσσέας, το ΕΑΤΤ – Εργαστήριο Αρχειακών Τεκμηρίων Τύπου ανέλαβε την υλοποίηση ενός ψηφιακού προϊόντος που συνδέεται με την πρόσφατη επανέκδοση των έργων μύησης στο έργο του Τζόις του Άρη Μαραγκόπουλου, του κατεξοχήν "αναγνώστη" του απαιτητικού Ιρλανδού συγγραφέα, του οποίου το αρχείο απόκειται στο ΕΑΤΤ.

Ένα δείγμα του πρότζεκτ Ulysses: A Virtual Reality Experience, το οποίο βρίσκεται εν εξελίξει (με ορίζοντα παράδοσης το τέλος του έτους και με συντελεστές τον  πρώην φοιτητή μας κ. Θάνο Μακρή και τον κ. Ιωάννη Μεσσήνη, μέλος ΕΔΙΠ του Τμήματος Φιλολογίας),  θα παρουσιαστεί στην Αθήνα στο πλαίσιο της παγκόσμιας Bloom's Day (16 Ιουνίου), στον κήπο του Αρχαιολογικού Μουσείου (ώρα 7:00).

Όταν ολοκληρωθεί το έργο θα παρουσιαστεί και στην Πάτρα.

Μπορείτε να δείτε την πρόσκληση εδώ: https://eatt.philology.upatras.gr/parousiasi-project-quot-ulysses-a-virtual-reality-experience-quot/

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture