Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Με έμπνευση από Ελλάδα η νέα συλλογή κοσμημάτων «Anima Olea» της Folli Follie

Με έμπνευση από Ελλάδα η νέα συλλογή κοσ...

Κομψή, διαχρονική και μίνιμαλ, η νέα συλλογή με θέμα τους χαρακτηριστικούς ελαιώνες της ελληνικής γης

Η ομορφιά της ελληνικής γης δίνει σχήμα, χρώμα και πνοή στη νέα συλλογή κοσμημάτων της Folli Follie, Anima Olea. Τιμώντας την ελληνική του καταγωγή, το brand Folli Follie δημιούργησε και παρουσιάζει μια εμπνευσμένη και ολοκληρωμένη συλλογή με ξεχωριστές δημιουργίες από κολιέ, σκουλαρίκια, δαχτυλίδι και βραχιόλι.

Κομψή, διαχρονική και μίνιμαλ, η νέα συλλογή κοσμημάτων της Folli Follie αντλεί έμπνευση από τους χαρακτηριστικούς ελαιώνες της ελληνικής γης. Χειροποίητα κοσμήματα από ασήμι 925ο με κίτρινη επιχρύσωση 18 καρατίων διακοσμούνται με το ξεχωριστό μοτίφ του φύλλου και του καρπού της ελιάς, δημιουργώντας ανεπιτήδευτα κομψές δημιουργίες. Ετερόκλιτες υφές, πολύτιμες πρώτες ύλες και ένας υπέροχος συνδυασμός χρυσού με σμάλτο προσδίδουν στη νέα συλλογή κοσμημάτων Anima Olea έναν μοναδικό χαρακτήρα.

Διαχρονική κομψότητα, μοντέρνος και θηλυκός σχεδιασμός ξεχωρίζουν στην συλλογή κοσμημάτων Anima Olea και αναδεικνύουν το καθημερινό σας look. Ανακαλύψτε την συλλογή στα καταστήματα Folli Follie και στο follifollie.gr.

info:

Folli Follie

Ρήγα Φεραίου 206, Πάτρα

follifollie.com

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View