Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: «Βρήκαμε παρατημένη τη σχολική τσάντα της Τζωρτζίνας και μέσα το σημείωμα»

Πάτρα: «Βρήκαμε παρατημένη τη σχολική τσ...

Για τις εικόνες λεηλασίας και τα στοιχεία που αντίκρισαν μέσα στο σπίτι της οδού Μπιζανίου μίλησε στο «Φως στο Τούνελ» ο δικηγόρος της οικογένειας της σπιτονοικοκυράς, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος και προανήγγειλε αποκαλύψεις

Για την παρατημένη σχολική τσάντα της Τζωρτζίνας μέσα στην οποία βρέθηκε το σημείωμα στο οποίο η άτυχη 9χρονη χαρακτηρίζει τη μητέρα της κακιά και εγωίστρια αλλά και τις εικόνες λεηλασίας που αντίκρισαν στο σπίτι που διέμενε η σπιτονοικοκυρά του ζεύγους Δασκαλάκή – Πισπιρίγκου, μίλησε στο «Φως στο Τούνελ» και την Αγγελική Νικολούλη ο δικηγόρος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

«Από την αποσφράγιση που κάναμε στο σπίτι της οδού Μπιζανίου προκύπτουν τρία σημαντικά θέματα. Πρώτον, υπάρχουν σκηνές λεηλασίας. Οι πόρτες ήταν σπασμένες και ξεκλείδωτες. Ανεβήκαμε στον πρώτο όροφο που ο κ. Δασκαλάκης είχε μετατρέψει παρανόμως σε στούντιο δικό του. Εκεί ανακαλύψαμε την τσάντα τη σχολική της Τζωρτζίνας και μέσα εκεί ανακαλύψαμε το σημείωμα που έγραφε πως η μητέρα της είναι κακιά και ότι είναι εγωίστρια! Αυτό το σημείωμα θα παραδοθεί στη 18η Ανακρίτρια. Είχαμε υποψίες πως και στον δεύτερο όροφο, που διέμενε η άτυχη σπιτονοικοκυρά, υπήρχαν και άλλα πράγματα. Και άλλα στοιχεία. Η έρευνα στον χώρο που έγινε από την αστυνομία μετά τη σύλληψη της Πισπιρίγκου έχει κενά. Αυτό το σπίτι που διέμενε η άτυχη Ευγενία Κούτρα – Θεοδωροπούλου, είχε και έχει αποδεικτικά στοιχεία που συνδέονται με την άτυχη Τζωρτζίνα», είπε ο δικηγόρος στην Αγγελική Νικολούλη και πρόσθεσε:

«Τη Δευτέρα περιμένουμε να ανοίξει και ο δεύτερος όροφος που υπ’άρχουν στοιχεία αποδεικτικά για τα αίτια του θανάτου της σπιτονοικοκυράς, που ελέγχεται και το ζευγάρι για το αν έχει ευθύνη ή όχι. Έχει και άλλα στοιχεία αυτό το σπίτι και τη Δευτέρα θα αποκαλυφθούν».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις