Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μεγάλη έκρηξη σε κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας - Ένας τραυματίας

Μεγάλη έκρηξη σε κατάστημα στο κέντρο τη...

Η έκρηξη σημειώθηκε σε κρεοπωλείο στη συμβολή των οδών Ιουλιανού και Αλκιβιάδου

Συναγερμός σήμανε πριν από λίγη ώρα στο κέντρο επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής μετά από έκρηξη που σημειώθηκε σε κρεοπωλείο στον σταθμό Λαρίσης.

Στο ισόγειο κατάστημα που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ιουλιανού και Αλκιβιάδου σημειώθηκε έκρηξη λίγο μετά τις 12.30 το μεσημέρι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας υπάλληλος του κρεοπωλείου.

Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της Πυροσβεστικής, αποτελούμενες από 1 όχημα και 3 πυροσβέστες καθώς και ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον τραυματία. Ο άντρα φέρει τραύματα στα χέρια και στα πόδια.

«Πριν μια ώρα ακριβώς ακούστηκε μια ισχυρή έκρηξη από το απέναντι κατάστημα. Πανικοβληθήκαμε όλοι εδώ στη γειτονιά. Από την έκρηξη έχουν σπάσει τζάμια. Ένα μεγάλο ψυγείο του κρεοπωλείου έχει βγει στο δρόμο. Τον άνδρα που τραυματίστηκε τον είχα, φαίνεται να έχει σοβαρό πρόβλημα στα χέρια και στα πόδια. Ο κόσμος έχει αναστατωθεί είναι όλοι στο δρόμο», λέει στο proothema.gr επιχειρηματίας κοντινού καταστήματος. 

Συμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η έκρηξη προκλήθηκε από διαρροή αερίου.

Η τροχαία διενεργεί εκτροπές της κυκλοφορίας των οχημάτων στις διασταυρώσεις Αλκιβιάδου και Ιουλιανού, Αλκιβιάδου και Λιοσίων.

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις