Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αναγκαστική προσγείωση ελικοπτέρου Apache στην Εύβοια, λόγω βλάβης

φωτό αρχείου eurokinissi

φωτό αρχείου eurokinissi

Πήγαινε στην Κω

ΝΕΟΤΕΡΑ Λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι και ενώ το Apache βρισκόταν εν πτήσει προς την Κω όπου επρόκειτο να λάβει μέρος σε στρατιωτική άσκηση, οι δύο χειριστές του επιθετικού ελικοπτέρου είχαν ένδειξη για σοβαρή βλάβη στον κινητήρα. Οι πιλότοι του Apache επιχείρησαν αναγκαστική προσγείωση στην παραλία Γιαννίτσι στη Νότια Εύβοια (στην περιοχή της Καρύστου).

Κατά πληροφορίες το πανάκριβο επιθετικό ελικόπτερο δεν υπέστη φθορές από την προσγείωση στην παραλία. Οι δύο χειριστές του Apache που είχαν απογειωθεί από τη βάση της Αεροπορίας Στρατού στο Στεφανοβίκειο της Μαγνησίας είναι καλά στην υγεία τους.

Αυτή την ώρα αναμένεται η μετάβαση τεχνικών της Αεροπορίας Στρατού στην παραλία Γιαννίτσι προκειμένου να εκτιμηθεί η έκταση της βλάβης στον κινητήρα του Apache και να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα και το ελικόπτερο να απογειωθεί εκ νέου συνεχίζοντας την αποστολή του.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ Σε αναγκαστική προσγείωση προχώρησε ελικόπτερο των ενόπλων δυνάμεων στην Εύβοια. 

Ειδικότερα, ένα ελικόπτερο Απάτσι που είχε προορισμό την Κω παρουσίασε μηχανικό πρόβλημα, με αποτέλεσμα να προχωρήσει ο πιλότος σε αναγκαστική προσγείωση σε παραλία της Καρύστου στην Εύβοια.

 

Το πλήρωμα είναι ασφαλές, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις