Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Στήριξη της Δημοτικής Αρχής στη στάση εργασίας των εργαζομένων στην Τράπεζα Πειραιώς

Πάτρα: Στήριξη της Δημοτικής Αρχής στη σ...

Την Τρίτη 24 Μαΐου

Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας εκφράζει την αλληλεγγύη της και τη στήριξή της στη στάση εργασίας που έχουν προκηρύξει για αύριο, Τρίτη 24 Μαΐου 2022, τα σωματεία των εργαζομένων στην Τράπεζα Πειραιώς.

Το κλείσιμο μίας σειράς υποκαταστημάτων της εν λόγω τράπεζας στην Αχαΐα, θα δημιουργήσει μία σειρά σοβαρά προβλήματα, τόσο στους εργαζόμενούς της, όσο και συνολικά στους εργαζόμενους του νομού, στους συνταξιούχους, τους αγρότες, τους αυτοαπασχολούμενους και επαγγελματίες, που εξυπηρετούνται από τα καταστήματα αυτά και θα αναγκαστούν σε μακρινές μετακινήσεις.

Πόσο μάλλον, που η εξέλιξη αυτή, έρχεται να προστεθεί στο κλείσιμο εκατοντάδων υποκαταστημάτων όλων των τραπεζών, που ήδη έχει συντελεστεί, με σοβαρές επιπτώσεις στα εργασιακά δικαιώματα και στην εξυπηρέτηση των κατοίκων πολλών περιοχών –ανάμεσά τους και περιοχές της Αχαΐας.

Στηρίζουμε τον αγώνα των εργαζομένων στην Τράπεζα Πειραιώς και τασσόμαστε ενάντια στο κλείσιμο των υποκαταστημάτων. Ταυτόχρονα, καλούμε τη Διοίκηση της Τράπεζας να προχωρήσει στις αναγκαίες για την εύρυθμη λειτουργία προσλήψεις και να διασφαλίσει ότι η ψηφιοποίηση μίας σειράς υπηρεσιών δε θα λειτουργήσει εις βάρος των δικαιωμάτων των εργαζομένων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις