Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τα απομνημονεύματα της ηθοποιού Τζίνα Ντέιβις θα κυκλοφορήσουν το φθινόπωρο

Τα απομνημονεύματα της ηθοποιού Τζίνα Ντ...

Η 66χρονη σήμερα Τζίνα Ντέιβις θα μοιραστεί «ξεκαρδιστικές ιστορίες» για την καριέρα της στο μόντελινγκ και στο σινεμά

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Τζίνα Ντέιβις για την ταινία “The Accidental Tourist” του Λόρενς Κάσνταν το 1988, θα κυκλοφορήσει το προσεχές φθινόπωρο τα απομνημονεύματά της με τίτλο «Dying of Politeness» - Πεθαίνοντας από ευγένεια σε ελεύθερη μετάφραση, τα οποία περιγράφει ως το «ταξίδι που έκανε για να γίνει σκληροτράχηλη».

Ο εκδοτικός οίκος HarperOne, του HarperCollins Publishers, ανακοίνωσε ότι το βιβλίο θα εκδοθεί στις 11 Οκτωβρίου 2022 και ότι η 66χρονη σήμερα Τζίνα Ντέιβις θα μοιραστεί «ξεκαρδιστικές ιστορίες» για την καριέρα της στο μόντελινγκ. Το βιβλίο θα περιλαμβάνει επίσης άγνωστες πτυχές για τις ταινίες «Tootsie» του Σίντνει Πόλακ όπου είχε ένα δεύτερο ρόλο, «The Accidental Tourist» και «Beetlejuice» και τους συμπρωταγωνιστές και συμπρωταγωνίστριές της, τη Σούζαν Σάραντον, από το φιλμ «Thelma & Louise» του 1991, τη Madonna από το «A League of Their Own» του 1992 και τον πρώην σύζυγό της, Τζεφ Γκόλντμπλουμ από το «The Fly – Η Μύγα» του 1987.

Η Τζίνα Ντέιβις, από τα μεγάλα ονόματα των 80ς στο Χόλιγουντ, δήλωσε ότι το βιβλίο θα αποκαλύπτει πώς η υποκριτική τη βοήθησε να μεταμορφωθεί σε άτομο υπεύθυνο για τη ζωή του.

Η συμπαθής ηθοποιός κέρδισε Όσκαρ για καλύτερη β’ ερμηνεία στο φιλμ «The Accidental Tourist» ενώ ήταν επίσης υποψήφια για το βραβείο Όσκαρ Α’  Γυναικείου Ρόλου για τον ρόλο της στην θρυλική πλέον ταινία «Thelma & Louise» του Ρίντλει Σκοτ. Το 2019, η Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου της απένειμε το ανθρωπιστικό βραβείο Τζιν Χέρσολτ για την υπεράσπιση της ισότητας των φύλων στα μέσα ενημέρωσης.

«Είχα την ευλογία να εξασκούμαι στο να ζω μια διαφορετική ζωή - μια πιο τολμηρή, πιο ελεύθερη και πιο αυθεντική ζωή - στην οθόνη. Σε αυτό το βιβλίο, θα αποκαλύψω τους τρόπους με τους οποίους η δημόσια ζωή μου - οι ταινίες, οι δράσεις και οι σχέσεις μου - με έχουν επηρεάσει και ενδυναμώσει σε προσωπικό επίπεδο και, ελπίζω, να εμπνεύσω τους αναγνώστες μου να διευρύνουν τη δική τους αίσθηση δύναμης» τόνισε.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Σε σκηνή του "The Accidental Touris...

Σε σκηνή του "The Accidental Tourist" όπου είχε παίξει με τον Γουίλιαμ Χαρτ, ο οποίος έφυγε πριν λίγο καιρό από τη ζωή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight