Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Δοκιμάσαμε τη θαυματουργή θεραπεία κερατίνης, στο "Modus Hair Works"

Δοκιμάσαμε τη θαυματουργή θεραπεία κερατ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Mαρία και Ελεονώρα Θανάση υπόσχονται την απόλυτη επανόρθωση της τρίχας

Ονειρεύεστε ίσια και στιλπνά μαλλιά με απαλότητα και λάμψη; Μαλλιά που δείχνουν υγιή δίχως φριζάρισμα, σπάσιμο και ξηρότητα; Στο αγαπημένο κομμωτήριο"Modus Hair Works" οι hair experts Μαρία και Ελεονώρα Θανάση διαθέτουν τη λύση: Αφεθείτε στην επαναστατική θεραπεία κερατίνης Keratin Nanocure, τη διάσημη μέθοδο που θρέφει και επανορθώνει την τρίχα. Όπως μας εξηγούν οι ίδιες, τα μαλλιά γίνονται εύπλαστα σε τέσσερα απλά βήματα στον χώρο του κομμωτηρίου. Τα αποτελέσματα λειαίνουν και δυναμώνουν τα μαλλιά χαρίζοντάς τους υγιή, λαμπερή  και μεταξένια όψη. Μάλιστα, η κερατίνη έχει θεαματική επιτυχία ειδικά στα ταλαιπωρημένα, βαμμένα και ξανοιγμένα ξανθά μαλλιά.

Όπως μας εξήγησαν: "H Brazilian Keratin Nanocure αποτελεί την ιδανική λύση για ατίθασα, ταλαιπωρημένα μαλλιά. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή θεραπεία λείανσης , η οποία ενδυναμώνει το στέλεχος της τρίχας δίνοντας πίσω τα χαμένα ποσοστά κερατίνης, τα οποία είτε από φυσικά αίτια είτε από χημικές διεργασίες (αποχρωματισμούς, βαφές κ.α) μειώνονται. Κάθε τύπος μαλλιών, ανεξάρτητα από το αν είναι βαμμένα, φυσικά σγουρά, ίσια ή γενικά μαλλιά που φριζάρουν, αναζωογονείται. Αλλωστε,  από τις συνεχείς βαφές, τις ανταύγειες και το ντεκαπάζ τα μαλλιά ταλαιπωρούνται πάρα πολύ".   

Στα οφέλη της κερατίνης εντάσσεται και η εξοικονόμηση χρόνου, ειδικά εάν ανήκετε στις γυναίκες εκείνες που κάνουν ίσιωμα συχνά. Για αρκετούς μήνες θα διαθέτετε την περιποιημένη εικόνα που επιθυμείτε. Για 3-5 μήνες η ποιότητα της τρίχας μεταμορφώνεται, αλλά μετά, τα μαλλιά επιστρέφουν στην αρχική τους μορφή και σε σαφώς καλύτερη κατάσταση. Η Brazilian Keratin εξυγιαίνει την τρίχα, θωρακίζοντάς την από τις διάφορες αντιξοότητες, ιδιαιτέρως του καλοκαιριού, όπως ο αέρας, το νερό και οι διάφορες άλλες τεχνικές που εφαρμόζουμε στα μαλλιά μας, όπως το συχνό πιστολάκι, οι βαφές και οι ανταύγειες. Έτσι, η τρίχα θρέφει σε βάθος και προστατεύεται.

Επικοινωνήστε με το "Modus Hair Works" & ενημερωθείτε αναλυτικά για τη θεραπεία που υπόσχεται να μεταμορφώσει τα μαλλιά σας για όλο το καλοκαίρι!

Info:

Modus Hair Works

Αγίου Νικολάου 40, Πάτρα

Τ.: 2610 222303

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View