Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Modus Hair Works: Μαρία & Ελεωνόρα Θανάση αποκαλύπτουν τα hair trends και το wedding style του καλοκαιριού!

Modus Hair Works: Μαρία & Ελεωνόρα Θ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η Μαρία Θανάση μίλησε στο thebest.gr για τα πιο ανανεωτικά χρώματα, κουρέματα, χτενίσματα

Μαρία και Ελεωνόρα Θανάση, αχώριστες αδελφές και άοκνες συνεργάτιδες, μας υποδέχονται στο εκλεκτικά μοντέρνο κομμωτήριο "Modus" με τα πιο εγκάρδια χαμόγελα επιτυχίας. Με πολύτιμη εμπειρία και αστείρευτο ενθουσιασμό για το hair styling, έχουν κατακτήσει τις δικές τους οπαδούς, καλλιεργώντας με αφοσίωση δεσμούς εμπιστοσύνης μαζί τους. Ακολουθώντας τα διεθνή beauty trends και με την απαραίτητη ενημέρωση και τεχνογνωσία, έκαναν το "Modus" σταθερό προορισμό για όσες αγαπούν να φροντίζουν τα μαλλιά τους. Τι έχουν λοιπόν να μας πουν για τις τάσεις της καινούριας σαιζόν αλλά και για τις νύφες που ονειρεύονται να λάμψουν στην ομορφότερη μέρα της ζωής τους;

 Η Μαρία Θανάση μίλησε στο thebest.gr για τα trends σε βαφές και κουρέματα:

 "Για την άνοιξη και το καλοκαίρι, τα μαλλιά θέλουν ανανέωση και ζωντάνια, με εικόνα πιο φωτεινή. Τα θερμά και ζεστά χρώματα επιστρέφουν, εναρμονισμένα με την εποχή. Οι τόνοι "ανοίγουν", σαν να τους έχει αγγίξει ο ήλιος. Το παιχνίδι με τις διαβαθμίσεις δεν είναι πια τόσο smoky, αλλά πιο διαυγές και λαμπερό. Το αποτέλεσμα φυσικό, χωρίς έντονες αντιθέσεις γιατί δεν θέλουμε να δείχνει ψεύτικο".

 "Στα κουρέματα, το μεσαίο μήκος και τα διάφορα «καρέ» συνεχίζουν να κυριαρχούν σαν τάση και σαν ζήτηση του κόσμου. Στα πιο μακριά μαλλιά δημιουργούμε φράντζες και ατημέλητες αφέλειες, καθώς το «φιλάρισμα» ξαναγύρισε στο προσκήνιο δυναμικά. Οι γυναίκες είναι πολύ ενημερωμένες από τα media και παρακολουθούν στενά το Instagram, οπότε πολύ συχνά βασίζονται σε φωτογραφίες για αυτό που επιθυμούν. Εχουν εξοικειωθεί πολύ με το ίντερνετ, η επιρροή είναι τεράστια και αδιαμφισβήτητη».

Τι δεσπόζει στο wedding style;

"Στα νυφικά χτενίσματα, το boho και το αιθέριο ύφος με τα «κύματα» είναι εξαιρετικά δημοφιλή. Κάθε νύφη έχει φανταστεί τον εαυτό της για αυτή την σημαντική μέρα, οπότε ακολουθούμε την κλίση των μαλλιών που της αρέσει και ταιριάζει με το νυφικό της. Υπάρχουν και  τα μαζεμένα μαλλιά, σε «βαγκ» και κότσους, όμως μιλάμε για πιασίματα και σινιόν πιο μαλακά και ανάλαφρα. Τα ακίνητα, αυστηρά και στημένα μαλλιά έχουν παραμεριστεί".

Πώς αισθάνεστε τώρα που βρίσκεστε ξανά δυναμικά στις επάλξεις του επαγγέλματος;

"Νιώθουμε πολύ αισιόδοξες για την επόμενη μέρα. Και αυτό οφείλεται βέβαια στο ότι ο κόσμος μας στηρίζει εκφράζοντας την εκτίμησή του στη δουλειά μας. Συμπληρώσαμε δυο χρόνια στη δική μας επιχείρηση και εισπράττουμε διαρκώς θετικά σχόλια, το κοινό μας είναι ευχαριστημένο και το δείχνει. Τις πρώτες μέρες που ανοίξαμε μετά τον εγκλεισμό της πανδημίας, διακρίναμε μεν ένα αίσθημα ανασφάλειας και δισταγμού αλλά ήταν φυσικό. Ελειπαν και οι ειδικές περιστάσεις όπου μια γυναίκα θέλει να περιποιηθεί τον εαυτό της με ξεχωριστό hair styling. Όμως όλα θα ανακάμψουν και θα βρούμε τον κανονικό μας ρυθμό. Η ομορφιά είναι μέσα στην καθημερινότητα της γυναίκας ως αξία αξεπέραστη".

 

Info:

Modus Hair Works

Αγίου Νικολάου 40, Πάτρα

Τ.: 2610 222303

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View