Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Ποια Μονρόε Κιμ; Mε ξεκούμπωτο φερμουάρ και χοντρούς πάτους στην άφιξη, φόρεσε αντίγραφο μετά!

Ποια Μονρόε Κιμ; Mε ξεκούμπωτο φερμουάρ ...

Παρά την βασανιστική δίαιτα- αστραπή η reality queen δεν κατάφερε να πετύχει τη σιλουέτα του θρύλου του Χόλιγουντ

Η Κιμ Καρντάσιαν κατόρθωσε όντως να βρεθεί στο επίκεντρο της προσοχής του θεαματικού Met Gala φορώντας το αξεπέραστο, ολοκέντητο φόρεμα της Μέρλιν Μονρόε, αλλά η τόλμη της αυτή προκάλεσε αντιφατικά σχόλια σε διαδίκτυο και media αλλά  και ποικίλες κριτικές από fashion experts. Ακόμα και ο Tom Ford εξέφρασε τη διαφωνία του με την όλη «ιδέα της μεταμφίεσης» που διέπει το event, έστω κι αν αυτό αρέσει στην Αννα Γουίντουρ, ενώ στη Daily Mail διαβάσαμε πως τελικά η reality star δεν μπόρεσε να χωρέσει στη συλλεκτική δημιουργία που θάμπωσε στα γενέθλια του προέδρου Κένεντι το 1962. Αποκαλύφθηκαν πλάνα της Κιμ, η οποία κρατούσε γούνινη εσάρπα διαρκώς, για να καλύπτει το πίσω μέρος του φορέματος, κόντρα στη συνήθειά της να επιδεικνύει τα οπίσθιά της. Αυτό οφείλεται στο φερμουάρ που παρέμεινε ανοιχτό κάτω από την ανοιχτή πλάτη. Επιπλέον απαιτήθηκαν παπούτσια με πελώριους γυάλινους πάτους ώστε να της ταιριάξει το στρίφωμα. Η Μέρλιν Μονρόε είχε πολύ πιο λεπτή μέση και ήταν ψηλότερη από την Κιμ, ενώ η κατανομή του βάρους της ήταν τελείως διαφορετική…   

Παρά την αυστηρή δίαιτα για να χάσει ταχύτατα επτά κιλά και να της ανέβει το φόρεμα στο τελικό fitting η 41χρονη καλιφορνέζα influencer δύσκολα περπάτησε στην άφιξή της στο Met Gala. Παρά το πλατινένιο χρώμα των μαλλιών της και το πείσμα της να μνημονεύσει τη Μονρόε προκαλώντας το συνειρμό πως εκείνη είναι το sex symbol των ημερών μας, η Κιμ φοβόταν μήπως σκιστεί το ρούχο. «Κατά μία έννοια, ήταν το πρώτο naked dress. Γι’ αυτό ήταν και τόσο συγκλονιστικό. Φορούσα sauna suit δύο φορές την ημέρα, έτρεχα στον διάδρομο, έκοψα εντελώς τη ζάχαρη και όλους τους υδατάνθρακες και έτρωγα μόνο λαχανικά και πρωτεΐνες. Ήθελα να κλάψω με δάκρυα χαράς όταν μου ανέβηκε. Σέβομαι το φόρεμα και τι σημαίνει για την αμερικανική ιστορία. Ποτέ δεν θα ήθελα να κάτσω ή να φάω μέσα σε αυτό και συνεπώς να κινδυνεύσω να προκαλέσω κάποια ζημιά», ομολόγησε. Ανέβηκε λοιπόν τις διάσημες σκάλες με αυτό για λίγα λεπτά και μετά το άλλαξε με ένα αντίγραφο που ανήκει επίσης στο μουσείο Ripley’s.

 

Η ιστορία του φορέματος

Σχεδιασμένο από τον Jean Louis, το φόρεμα κόστιζε αρχικά 12.000 δολάρια και φέρεται να ήταν τόσο στενό που έπρεπε να ραφτεί επάνω στην Monroe πριν από την ακαταμάχητη εμφάνισή της για τον Κένεντι στο Madison Square Garden, μόλις τρεις μήνες πριν πεθάνει. Ηταν φτιαγμένο για να τη δείχνει σχεδόν γυμνή. Ο Ripley’s αγόρασε το φόρεμα από τη δημοπρασία Julien’s τον Νοέμβριο του 2016 για το τεράστιο ποσό των 4,81 εκατομμυρίων δολαρίων, καθιστώντας το ένα από τα πιο ακριβά φορέματα στον κόσμο και να το κάνει έκθεμα στο μουσείο του.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View