Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Κυκλοφορεί σε επανάκδοση στην Ελλάδα το φιλμ "Ο Κήπος των Φίντσι Κοντίνι"

Κυκλοφορεί σε επανάκδοση στην Ελλάδα το ...

Η συγκεκριμένη ταινία του Βιτόριο Ντε Σίκα έχει τιμηθεί με Όσκαρ και την Χρυσή Άρκτο του Φεστιβάλ Βερολίνου

Σε επανέκδοση, σε ψηφιακά αποκατεστημένη κόπια 4k επανακυκλοφορεί μετά από 40 χρόνια η αριστουργηματική ταινία του Βιτόριο Ντε Σίκα, «O Κήπος των Φίντσι Κοντίνι – Il Giardino dei Finzi Contini».

Στην ιταλική πόλη Φερράρα του 1938 (επί Μουσολίνι), η οικογένεια των Εβραίων Φίντζι Κοντίνι είναι από τις ισχυρότερες οικογένειες της περιοχής, πλούσιοι, αριστοκράτες και Εβραίοι. Ο ασθενικός γιος τους Αλμπέρτο και η όμορφη αλλά απρόσιτη κόρη τους Μικόλ κάνουν παρέα στον υπέροχο κήπο τους με τον Τζιόρτζιο, έναν Εβραίο μεσαίας τάξης, που διεκδικεί ερωτικά την Μικόλ, και τον φίλο και ερωτικό του αντίζηλο Μαλνάτε. Οι περίπλοκες αισθηματικές περιπέτειες των τεσσάρων νέων θα δοκιμαστούν επικίνδυνα όταν οι νέοι ρατσιστικοί νόμοι αρχίζουν να εφαρμόζονται.

Το φιλμ που τιμηθεί με την Χρυσή Άρκτο καλύτερης ταινίας του Φεστιβάλ Βερολίνου του 1971 καθώς και με το βραβείο Όσκαρ καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας της ίδιας χρονιάς, θα αρχίσει να προβάλλεται από την Πέμπτη 28 Απριλίου 2022 αποκλειστικά στην αίθουσα Άστυ στην οδό Κοραή 4 στην Αθήνα.

Στην όμορφη αυτή ταινία που θα έχουν την ευκαιρία να την ξαναδούν οι σινεφίλ παίζουν οι Ντομινίκ Σαντά, Χέλμουτ Μπέργκερ και Λίνο Καπολίτσιο.

Διανομή από την Ama Films.

Μπορείτε να δείτε το τρέιλερ εδώ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture