Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Στη Ναύπακτο τη Μ. Παρασκευή η Φιλαρμονική Ορχήστρα της Πολυφωνικής

Στη Ναύπακτο τη Μ. Παρασκευή η Φιλαρμονι...

Θα συμπράξει με την Παπαχαραλάμπειο Δημοτική Φιλαρμονική Ναυπάκτου, η οποία και την προσκάλεσε, στην περιφορά του Επιταφίου της Μητροπόλεως της γειτονικής πόλης

Μετά από σχεδόν δύο χρόνια αναστολής καλλιτεχνικών εκδηλώσεων λόγω της πανδημίας, η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Καλλιτεχνικού Οργανισμού της «Πολυφωνικής» αρχίζει και πάλι την δραστηριότητα της.

Πιο συγκεκριμένα την Μεγάλη Παρασκευή 22/4/2022, θα συμπράξει με την Παπαχαραλάμπειο Δημοτική Φιλαρμονική Ναυπάκτου, η οποία και την προσκάλεσε, στην περιφορά του Επιταφίου της Μητροπόλεως της γειτονικής πόλης.

Η περιφορά θα ξεκινήσει στις 9 το βράδυ, από τον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, για να καταλήξει στο γραφικό λιμανάκι της Ναυπάκτου.

Θα ερμηνευτούν τα πένθιμα εμβατήρια: ‘’La Sollevazione di Cristo’’, μουσική σύνθεση του Antonino Oddo και ‘’Ultimo Saluto’’.

Θα διευθύνουν οι Αρχιμουσικοί: της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της «Πολυφωνικής», Γιώργος Μπουρδόπουλος και της Παπαχαραλαμπείου Δημοτικής Φιλαρμονικής Ναυπάκτου, Δημήτρης Αμπατζής.

Ο Γιώργος Μπουρδόπουλος.

Ο Γιώργος Μπουρδόπουλος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture