Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Sexy με φουσκωμένη κοιλιά; Περήφανη έγκυος δίχως ταμπού η Ριάνα στην αμερικάνικη Vogue

Sexy με φουσκωμένη κοιλιά; Περήφανη έγκυ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

«Δεν πρόκειται να σταματήσω να ντύνομαι όπως θέλω επειδή το σώμα μου αλλάζει» αναφέρει στην τελευταία της, πολύκροτη συνέντευξη- φωτογράφιση

Γεννημένη προβοκάτορας, η δισεκατομμυριούχος τραγουδίστρια, performer και star της fashion business Ριάνα, έδειξε από την πρώτη στιγμή που γνωστοποιήθηκε η εγκυμοσύνη της, πως δεν πρόκειται να αλλάξει το sexy ντύσιμο που της αρέσει. Μάλιστα το έκανε ακόμα πιο προκλητικό και αποκαλυπτικό, υπερτονίζοντας τη φουσκωμένη της κοιλιά. Η τόλμη της να κυκλοφορεί έτσι, οδήγησε σε ένα πολυσυζητημένο εξώφυλλο στην αμερικάνικη Vogue, που θεωρήθηκε ακόμα πιο πρωτοποριακό από το θρυλικό γυμνό εξώφυλλο της εγκυμονούσας Ντέμι Μουρ κάποτε. Και αυτό γιατί η Ριάνα εμφανίζεται έτσι και στη ζωή της. Μίλησε στη Vogue στο Παρίσι, στο αγαπημένο της  γευστικό στέκι Caviar Kaspia, στο δεύτερο όροφο του κτιρίου Haussmannian της περιοχής Place de la Madeleine, ενώ ετοιμαζόταν να βγει για shopping σε Bonpoint και Baby Dior. Δεν θέλει ούτε να ακούσει πως το παιδί της πιθανόν να μην ενδιαφέρεται για τη μόδα «Μου ραγίζεις την καρδιά μήπως συμβεί αυτό» είπε στη δημοσιογράφο.

 Mε Alaïa bodysuit, γάντια και παπούτσια

Mε Alaïa bodysuit, γάντια και παπούτσια

Με παλτό Saint Laurent by Anthony Vaccar...

Με παλτό Saint Laurent by Anthony Vaccarello και αλυσίδες Messika.

Με παλτό Marc Jacobs  και παπούτσια Mano...

Με παλτό Marc Jacobs και παπούτσια Manolo Blahnik

Με περιδέραιο Boucheron

Με περιδέραιο Boucheron

Η Ριάνα είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί με πατέρα τον αγαπημένο της ASAP Rocky. Σε όλες τις λήψεις για το εξώφυλλο και τις εσωτερικές σελίδες του περιοδικού επέλεξε ανατρεπτικά looks, που δεν αρμόζουν σε μια συμβατική γκαρνταρόμπα μέλλουσας μαμάς. Με περιουσία που σήμερα αποτιμάται από το Forbes στα 1,7 δις δολάρια και ως η πρώτη δισεκατομμυριούχος της πατρίδας της, των Barbados δεν έχει βέβαια να λογοδοτήσει σε κανέναν. «Όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος, είπα στον εαυτό μου ότι δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να αγοράσω ρούχα εγκυμοσύνης. Συγγνώμη, αλλά έχει τόση πλάκα πλέον να διαλέγω ρούχα για να ντυθώ. Δεν θα αφήσω αυτό το κομμάτι του εαυτού μου να εξαφανιστεί, μόνο και μόνο επειδή το σώμα μου αλλάζει. Δεν πρόκειται να σταματήσω να ντύνομαι όπως θέλω. Το σώμα μου κάνει απίστευτα πράγματα αυτή τη στιγμή και δεν ντρέπομαι γι’ αυτό.Αυτή η περίοδος θα έπρεπε να είναι γιορταστική. Γιατί να πρέπει να κρύβεις την εγκυμοσύνη σου;Ελπίζω να καταφέρουμε να επαναπροσδιορίσουμε το τι θεωρείται αξιοπρεπές για τις έγκυες γυναίκες» είπε στη συνέντευξή της. Μιλώντας για τον ASAP Rocky, με τον οποίο αν και ξεκίνησαν ως φίλοι, κατέληξαν ζευγάρι, ομολόγησε: «Οι άνθρωποι δεν βγαίνουν εύκολα από το friendzone μου. Σίγουρα μου πήρε χρόνο να ξεπεράσω το πόσο καλά τον ξέρω και με ξέρει, γιατί ξέρουμε επίσης, σε τι μπελάδες μπορεί να βάλει ο ένας τον άλλο».  

Για το μωρό είπε ότι δεν σχεδίαζαν να κάνουν οικογένεια, αλλά ούτε το απέφυγαν: «Απλά διασκεδάζαμε, δεν ήξερα καν πότε έχω ωορρηξία ή κάτι τέτοιο. Και μετά, απλά το είδαμε στο τεστ. Δεν έχασα καθόλου χρόνο, τον φώναξα και του το έδειξα. Το επόμενο πρωί ήμουν στο ιατρείο και τότε, ξεκίνησε το ταξίδι μας». Η ίδια θεωρούσε ότι πρώτα θα παντρευτεί κι αργότερα θα αποκτήσει παιδί, όμως κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον. «Δεν θα αφήσω τα κολλήματά μου να σταθούν εμπόδιο στο αν θα γίνω μητέρα», εξηγεί.  

Όπως θα δείτε πόζαρε γεμάτη σιγουριά στο φακό της διάσημης Αnnie Leibovitz. Πρώτη εντύπωση βέβαια η δαντελένια, ολόσωμη φόρμα Alaia σε έντονο κόκκινο. Σας έχουμε όμως κι άλλα.

Με φόρεμα Alaïa

Με φόρεμα Alaïa

Με outfit Rick Owens

Με outfit Rick Owens

Mε τζάκετ και αξεσουάρ  Dior και μπότες ...

Mε τζάκετ και αξεσουάρ Dior και μπότες Balenciaga

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View