Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Sic Beauty Works: Οδηγός για τα πιο υγιή και όμορφα πόδια του καλοκαιριού

Sic Beauty Works: Οδηγός για τα πιο υγιή...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Κατερίνα Θανάση - Μπερδέση & Στέλλα Ιακωβάκη- Ασκούνη, οι experts του θεραπευτικού πεντικιούρ

Μπήκαμε στη σαιζόν που τα πόδια αποκαλύπτονται, οπότε η περιποιημένη εικόνα τους είναι επιβεβλημένη! Το wellness των άκρων τα τελευταία χρόνια κυριαρχεί στην παγκόσμια αγορά της ομορφιάς κι εμείς οφείλουμε να εμπιστευθούμε τους έμπειρους ειδικούς που το γνωρίζουν καλά. Εδώ δεν χωρούν πρακτικές ερασιτεχνικής και επιφανειακής αντιμετώπισης. Στο πολυσύχναστο "Sic Beauty Works" οι nail & beauty experts Κατερίνα Θανάση - Μπερδέση και Στέλλα Ιακωβάκη- Ασκούνη, έχουν επενδύσει στην φροντίδα και των καλλωπισμό των ποδιών, με το θεραπευτικό πεντικούρ σε πρώτη ζήτηση από το κοινό τους. Μιλήσαμε μαζί τους για τα προβλήματα που ταλαιπωρούν άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας, ενώ πήραμε συστάσεις και συμβουλές για όσα πρέπει να προσέξουμε.

Το καθιερωμένο ντουέτο στην καρδιά της Πάτρας, έχει τον δικό του «οδηγό» αναζωογόνησης και υγείας των ποδιών.

«Συναντάμε πολύ συχνά κάλους ανάμεσα και πάνω στα δάχτυλα, καθώς επίσης και στην πατούσα. Διάφορες σκληρύνσεις πρωτίστως στα πέλματα. Νύχια που μπαίνουν στο δέρμα και πονάνε πολύ (ονυχοκρύπτωση). Νύχια παραμορφωμένα από μύκητες, στενά παπούτσια ή διάφορες ασθένειες. Τραυματισμένα πόδια λόγω αθλητισμού, κυρίως σε άνδρες. Σκασίματα και ρωγμές στις φτέρνες. Όλα αυτά πρέπει να μας απασχολήσουν και να σπεύσουμε να τα θεραπεύσουμε. Η περιποίηση των προβληματικών άκρων απαιτεί ειδικό πεντικιούρ τουλάχιστον μια φορά το μήνα. Ταυτόχρονα πρέπει να επιλέγουμε τα παπούτσια που φοράμε με προσοχή και να κάνουμε χρήση εξειδικευμένων προιόντων φροντίδας των ποδιών, όπως επαγγελματικές κρέμες, ειδικά σπρέι για μύκητες, σταγόνες κ.α. Το σημαντικότερο είναι να μας αναλάβουν έμπειροι και αναγνωρισμένοι επαγγελματίες που γνωρίζουν πως θα αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά κάθε πρόβλημα ξεχωριστά. Άλλωστε, τα ταλαιπωρημένα πόδια και ο πόνος... δεν σηκώνουν αναβολή!» επισήμαναν Κατερίνα και Στέλλα στο thebest.gr

Το "Sic Beauty Works" διαθέτει την πολύτιμη επαγγελματική εμπειρία, τις απόλυτες συνθήκες υγιεινής και καθαριότητας, καθώς και τη συνέπεια και την προσήλωση που απαιτεί η καλύτερη δυνατή όψη των ποδιών μας. Άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας εμπιστεύονται την Κατερίνα και την Στέλλα που έχουν τη θεραπεία για κάθε πρόβλημα και το σημαντικότερο; χωρίς πόνο!

Info:

Sic Beauty Works

Αγ. Νικολάου 42-44 & Κορίνθου, Πάτρα

Τ. 2610 222 192

www.sic.gr

fb: Sic Beauty Works

insta: sic.beautyworks

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View