Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Όλα τα βλέμματα στη Δούκισσα Νομικού και τη μαμά της στην έναρξη της AXDW

Όλα τα βλέμματα στη Δούκισσα Νομικού και...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η πανέμορφη παρουσιάστρια παρουσίασε το δικό της άρωμα και label κοσμημάτων στο Zάππειο ενώ ήταν guest star στο επετειακό party

Εδώ Ζάππειο: Ξεκίνησε γιορτάζοντας 30 χρόνια η επετειακή εβδομάδα μόδας της Αθήνας- Athens Xclusive Designers Week με special guest star την λαμπερή Ελληνίδα καλλονή Δούκισσα Νομικού, η οποία ήταν στο επίκεντρο της προσοχής συνοδευμένη από τη μαμά της και αναβαθμίζοντας το όνομά της σε brandname! Η πρώην Σταρ Ελλάς, μοντέλο, παρουσιάστρια, beauty icon και influencer παρουσίασε τα κοσμήματα και το άρωμά της ως κομμάτι ενός ειδικού show ενώ έκλεψε την παράσταση και στο opening party.

H βραδιά ξεκίνησε με το installation του Λάκη Γαβαλά «Riding with grace, Riding in fashion» που μετέφερε μοτοσυκλέτες στο εξωτερικό χώρο του Ζάππειου. Ακολούθησε το show της Daphne Valente «Midsummer Night’s Dream» και του οίκου Kathy Heyndels. Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους  ήταν η αντιδήμαρχος Αλληλεγγύης και Κοινωνίας των Πολιτών, Κατερίνα Γκαγκάκη η οποία έκανε ένα σύντομο χαιρετισμό όπως και η προέδρος του Σωματείου Ελλήνων σχεδιαστών, Ορσαλία Παρθένη, και ο αντιπρόεδρος του Σωματείου Βασίλης Ζούλιας, που μίλησαν για την σπουδαιότητα της Εβδομάδας Μόδας. Το διεθνών προδιαγραφών, υψηλής αισθητικής κι ευρηματικής σκηνοθεσίας θέαμα παρουσίασης των κοσμημάτων και του αρώματος Doukissa Nomikou (www.doukissanomikou.com) ήταν πάντως το «κλου» της έναρξης.  Η εκθαμβωτική Δούκισσα με το εντυπωσιακό outfit Celia Kritharioti, παπούτσια Envie Shoes και τα μοναδικά κοσμήματα Doukissa Nomikou (www.doukissanomikou.com) ενθουσίασε κοινό, ειδικούς και ΜΜΕ, αποτελώντας το κύριο θέμα συζήτησης της πρώτης ημέρας. Μοντέλα σε υπερυψωμένα βάθρα και με δημιουργικές προβολές σε οθόνες καταχειροκροτήθηκαν. Τα κοσμήματα, 100% χειροποίητα, φτιαγμένα στην Ελλάδα, υμνούν τη γυναίκα του σήμερα. Το μεθυστικό άρωμα έχει διάρκεια κι ένταση, στο οποίο κυριαρχούν γλυκές νότες που δένουν αρμονικά με νότες καρδιάς από λαχταριστή τραγανή καραμέλα και ζεστές νότες βανίλιας. Τα φλας άστραψαν και για τους επώνμυμους καλεσμένους όπως η Μαίρη Φιξ, η Καλλιόπη Καρβούνη, η Μάγκι Χαραλαμπίδου, όμως η μαμά της Δούκισσας ήταν που πολυσυζητήθηκε, καθώς εμφανέστατα η παρουσιάστρια κληρονόμησε την ομορφιά της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View