Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΒΙΒΛΙΟ

/

Την Κυριακή το απόγευμα στα Ψηλαλώνια παρουσιάζεται το νέο παιδικό βιβλίο της Άννας Δενδρινού

Την Κυριακή το απόγευμα στα Ψηλαλώνια πα...

Τίτλος του "Ο Φίφης και ο Σήφης" και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Κυριακίδη

Το παιδικό βιβλίο της συγγραφέως Άννα Δενδρινού «Ο Φίφης και ο Σήφης, δύο αχώριστοι φίλοι» που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Κυριακίδη, πρόκειται να παρουσιαστεί σε μία εκδήλωση που θα γίνει αυτή την Κυριακή 10/4/2022, στο καφέ Παναχαϊκόν, στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων 26Α, στην Πάτρα στις 5 μ.μ.

Η Άννα Δενδρινού καλεί μικρούς και μεγάλους να έρθουν και να μοιραστούν την ιστορία δύο αχώριστων φίλων!

Ο Φίφης και ο Σήφης είναι δυο μικροί, όμορφοι ποντικοί, γειτονάκια και φίλοι «καρδιακοί».

 

Ο Φίφης ρομαντικός, στα χρόνια πιο μικρός, ο Σήφης φίλος πιστός και δοτικός.

Ο Φίφης, ένα παγωμένο βράδυ νηστικός πριν κοιμηθεί, ένα κεφαλοτύρι πρόσεξε στου βουνού την κορυφή, να στέκεται ολοστρόγγυλο εκεί ψηλά και τα ρουθούνια του να γαργαλά του τυριού η πικάντικη μυρωδιά. Όρθιος από το κρεβάτι του πετάχτηκε με μια και τρέχοντας άρχισε ν’ ανεβαίνει την απότομη πλαγιά.

Κατάκοπος, λαχανιασμένος έφθασε στην κορυφή, το χρυσοκίτρινο κεφαλοτύρι τον περίμενε εκεί. Στις μύτες των ποδιών σηκώθηκε, τέντωσε το χέρι του ψηλά και πιο ψηλά και ακόμη πιο ψηλά. Και μετά; και μετά;; και μετάάά…

Η Άννα Δενδρινού έχει γεννηθεί και ζει στην Πάτρα. Είναι απόφοιτη του ΑΤΕΙ Πάτρας, έχει εργαστεί ως εκπαιδεύτρια παιδιών με νοητική υστέρηση στο Θ.Π.Κ. "Η Μέριμνα", όπου προσφέρει ακόμη εθελοντικά (θεατρικό παιχνίδι).

Έχει παρακολουθήσει εργαστήρια δημιουργικής γραφής παιδικού βιβλίου (Ε.ΚΕ.ΒΙ.) και αφήγησης λαϊκών παραμυθιών (Πνευματικό Κέντρο Αθηνών, με την Αγνή Στρουμπούλη), σεμινάρια θεατρικής παιδείας (εργαστήρι ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. - ΝΕ.ΛΕ. Αχαΐας) και εμψύχωσης θεατρικού παιχνιδιού (εργαστήρι Θεάτρου Πόρτα της Ξένιας Καλογεροπούλου), τον κύκλο μαθημάτων "Το θέατρο στα σχολεία" με τον Θωμά Μοσχόπουλο, τη Σχολή Αφηγηματικής Τέχνης στο Κέντρο Μελέτης και Διάδοσης Μύθων και Παραμυθιών, καθώς και ετήσιο εργαστήρι της Σάσας Βούλγαρη. Έως σήμερα συμμετέχει στο εργαστήρι θεατρικού παιχνιδιού της ομάδας του Λάκη Κουρετζή.

Στην εκδήλωση θα υπάρχει και πάγκος με τα βιβλία της Άννας Δενδρινού από το βιβλιοπωλείο «Η Γωνιά του βιβλίου» αλλά και πασχαλινές λαμπάδες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture