Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

To Hôtel Hennes των H&M, ένα αναπάντεχο fashion film με ξενοδόχο τη Τζίτζι Χαντίντ

To Hôtel Hennes των H&M, ένα αναπάντ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Αναδεικνύεται μια σειρά ρούχων για κοσμοπολίτικα θερινά θέρετρα, από 28/4 στη διεθνή αγορά

Ολοένα και πιο κοντά έρχονται ο κινηματογράφος και η μόδα τελευταία. Η H&M μόλις παρουσίασε το  απροσδόκητο «Hôtel Hennes», ταινία με έναν φανταστικό προορισμό, εμπνευσμένο από θρυλικά ξενοδοχεία, όπου καλλιτέχνες, στοχαστές και ενδιαφέρουσες προσωπικότητες έκαναν παρέα, συνεργάστηκαν και δημιούργησαν. Είναι ένα μέρος όπου η αισθητική επιτρέπει πειραματισμούς και υπερβολές, όπου οι ιστορίες μπορούν να ανατρέπονται, όπου όνειρα πραγματοποιούνται και όπου η μόδα δεν έχει κανόνες.

«Οπτικά, το Hôtel Hennes είναι μια χώρα των θαυμάτων, οι πρωταγωνιστές δεν ερμηνεύουν τους συνηθισμένους ρόλους τους και κάθε καρέ κρύβει μια νέα περιπέτεια» όπως δήλωσε ο σκηνοθέτης Bardia Zeinali. Εδώ βλέπουμε  την ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου, που υποδύεται η Gigi Hadid, να υποδέχεται μία νέα επισκέπτρια, την οποία ενσαρκώνει το μοντέλο Jill Kortleve. Εμφανίζονται επίσης ως επισκέπτες ή προσωπικό τα μοντέλα Jazzelle Zanaughtti και Kiddy Akita Lou. Σε ρόλους παραθεριστών που έκαναν πρόσφατα check-in συναντάμε την Isabelle Chaput και τον Nelson Tiberghien των Young Emperors. Στο ξενοδοχείο συχνάζει ακόμα το μοντέλο Olivia Vinten, ως επικεφαλής της υπηρεσίας δωματίου,  ο χορευτής Donté Colley, η καλλονή Devyn Garcia ως ναυαγοσώστρια, η συντάκτρια Julia Hobbs ως δημοσιογράφος μόδας,  η Precious Lee ως μοντέλο πασαρέλας.

Όπως δήλωσε η Gigi Hadid «Είναι ένας φόρος τιμής σε εκείνα τα μαγικά ξενοδοχεία που τόπος  συγκέντρωσης στο παρελθόν. Διασκέδασα τόσο πολύ στα γυρίσματα και νομίζω ότι αυτό βγαίνει και στην ταινία. Το μήνυμα είναι άμεσο, παιχνιδιάρικο, ονειρικό».

Το νόημα της απόδρασης γιορτάζεται περαιτέρω με την κυκλοφορία μιας γκάμας νέων προϊόντων του Hôtel Hennes, που συμπεριλαμβάνει πετσέτες θαλάσσης, γυαλιά ηλίου, τσάντες, μπικίνι, σορτς και μπλουζάκια. Τα new retro κομμάτια,  που έχουν αισιόδοξα χρώματα και μοτίβα θα είναι διαθέσιμα στα καταστήματα και στο διαδίκτυο από τις 28 Απριλίου.

Σύμφωνα με την Ann-Sofie Johansson, creative advisor των H&M «Είμαστε ενθουσιασμένοι που προσκαλούμε τους πελάτες μας στον κόσμο του Hôtel Hennes. Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε τους πελάτες μας στη νέα σεζόν». 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View