Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στο μικροσκόπιο οι ηλεκτρονικές συσκευές της Πισπιρίγκου - Κατεπείγουσα η έρευνα για Μαλένα - Ίριδα

Στο μικροσκόπιο οι ηλεκτρονικές συσκευές...

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Σταματημό δεν έχουν οι εξελίξεις στην υπόθεση με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα με τη Ρούλα Πισπιρίγκου να είναι κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία στον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας.

Η ανακρίτρια αποφάσισε, μετά από 5 ώρες απολογίας, να κρίνει προφυλακιστέα την 33χρονη μητέρα, αναφορικά με τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας στον οργανισμό της οποίας βρέθηκε η ουσία κεταμίνη.

Από εκεί και πέρα όμως η έρευνα συνεχίζεται και φαίνεται πως θα έχουμε ραγδαίες εξελίξεις, μετά και από την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Έρευνα για τον θάνατο των άλλων δύο παιδιών
Υπό την εποπτεία τη προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου ξεκίνησε στην εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας ο νέος κύκλος έρευνας και για το θάνατο των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της νέας έρευνας οι εισαγγελείς θα ψάξουν τους φακέλους των δικογραφιών για το θάνατο της μόλις 6 μηνών Ίριδας, το Μάρτιο του 2021, αλλά και της 3,5 ετών Μαλένας, τον Ιούλιο του 2019.

Η έρευνα είναι κατεπείγουσα και θα πρέπει να ολοκληρωθεί τάχιστα προκειμένου να χυθεί άπλετο φως και στις δύο αυτές υποθέσεις οι οποίες είχαν τεθεί στο αρχείο.

Στο "μικροσκόπιο" οι ηλεκτρονικές συσκευές της κατηγορούμενης

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις