Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Λαμπρόπουλος στο twitter: Ο Μάνος δεν φαίνεται να έχει κάποια σχέση με τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Λαμπρόπουλος στο twitter: Ο Μάνος δεν φα...

Tι είπε ο αστυνομικός συντάκτης

Ένα «Twitter Space» διοργάνωσε το Σάββατο το βράδυ ο αστυνομικός συντάκτης του Mega και της εφημερίδας το Βήμα, Βασίλης Λαμπρόπουλος όπου συνομίλησε με τους χρήστες των social media για την υπόθεση της Πάτρας.

Το «space» είναι ένας χώρος στο Twitter αποκλειστικά φωνητικών συνομιλιών όπου ένας χρήστης φιλοξενεί φωνητικές συζητήσεις με άλλους χρήστες. Τα μέλη του ακροατηρίου μπορούν είτε απλά να ακούσουν τη συζήτηση ή να ζητήσουν να συμμετέχουν σε αυτή.

 
Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τον ρόλο του Μάνου Δασκαλάκη στην υπόθεση του θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος ανέφερε ότι η αστυνομική έρευνα που περιλαμβάνει και παρακολούθηση και πολλά άλλα πράγματα, δεν ανέδειξε οποιοδήποτε επιβαρυντικό στοιχείο για τον Μάνο.

«Ο Μάνος ήταν ένας άνθρωπος που αγαπούσε τα παιδιά του, και δεν ήταν παρών στους θανάτους. Όσον αφορά την συνέντευξη στην εφημερίδα ΜΠΑΜ θεωρώ ότι ουσιαστικά αποκαθιστά για μένα μερικά πράγματα. Το πιθανότερο είναι ότι ο Μάνος Δασκαλάκης δεν έχει κάποια σχέση».

πηγή newsbomb.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις