Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τι λέει η μητέρα της Ρούλας λίγες ώρες μετά τη σύλληψή της κόρης της

Τι λέει η μητέρα της Ρούλας λίγες ώρες μ...

"Ζούσε μόνο από το χαμόγελο της Τζωρτζίνας"

Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, σπάει για πρώτη φορά μετά τη σύλληψή της, τη σιωπή της. "Με ενημερωσε η μικρή κόρη μου, που ήταν μαζί με τη Ρούλα, ότι ήρθαν κάποιοι απο την ΓΑΔΑ και την πήραν και της είπαν ότι το βράδυ θα ήταν σπίτι της, ότι θα της έκαναν κάποιες ερωτήσεις. Έτρεξα στο σπίτι, δε περιμένα αυτό που συνέβαινε απ' έξω. Σοκαρίστικα. Δεν μπορώ να πιστέψω αυτά που φώναζε ο κόσμος. Αντηχούν μέσα στο κεφάλι μου γιατί ξέρω το παιδί μου. Δεν θα το υπερασπιστώ γιατί ειναι παιδί μου, αλλά είναι το παιδί που εγώ μεγάλωσα σαν πατέρας και μάνα μαζί".

Η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου σπάει τη σιωπή της, μετά τη σύλληψη της -Τι λέει για τη σχέση της με τα παιδιά

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι λέει ψυχίατρος για την ψυχοσύνθεσή της

«Παμφάγο τέρας»- Τι γράφει για τη Πισπιρίγκου η παιδοψυχολόγος που ανέλυσε τις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας

Τί είπε για τα εγγόνια της: "Τα παιδιά τα παίρναμε αρκετές φορές στο σπίτι μας. Και όταν δεν είχαν σχολείο ήταν κοντά μας. Η απώλεια των παιδιών μας έχει στοιχίσει τόσο πολύ που πλέον ζούμε για να πούμε ότι ζούμε". Για τα συναισθήματα και τις αντιδράσεις της κόρης της, ανέφερε μεταξύ άλλων η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου: "Δεν είναι ένας άνθρωπος που θα κλάψει και θα ουρλιάξει και όμως το έκανε στην Τζωρτζίνα, που δεν το περίμενε κανένας, γιατί ζούσε μόνο απο το χαμόγελο της Τζωρτζίνας".

“Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να τους έκανε κακό τα υπεραγαπούσε, τα είχε συνέχεια μαζί της από μωρά, έβγαινε παντού κοντά τους, δεν τα άφηνε δευτερόλεπτο…Δεν το πιστεύω ότι το παιδί μου έχει κάνει κάτι…

Η Ρούλα έκλαιγε, πονούσε, για τον χαμό των παιδιών της. Δεν είναι ο άνθρωπος που θα φωνάξει, θα ουρλιάξει, αλλά το έκανε στην Τζωρτζίνα, γιατί ζούσε μόνο από το χαμόγελό της..

Αν η Ρούλα ήθελε να κρατήσει τον άντρα της περισσότερο και να τον κάνει να είναι μαζί της μέσω της Τζωρτζίνας, θα την κράταγε περισσότερο στη ζωή, αφού δεν θα είχε κανένα κέρδος….”, τόνισε χαρακτηριστικά.

πληροφορίες από την εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις