Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου σπάει τη σιωπή της, μετά τη σύλληψη της -Τι λέει για τη σχέση της με τα παιδιά

Η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου σπάει τη...

"Δεν ήταν ποτέ κακοποιημένα, δεν ήταν ποτέ παραμελημένα"

Η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, μιλά για πρώτη φορά μετά τη σύλληψή της αδελφής της. Η Δήμητρα Πισπιρίγκου ήταν παρούσα κατά τη διάρκεια της σύλληψης της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Τι λέει η μητέρα της Ρούλας λίγες ώρες μετά τη σύλληψή της κόρης της

"Ήταν γύρω στις 5 το απόγευμα. Ήρθαν και είπαν να πάει μαζί τους για να δώσει κάποιες διευκρινήσεις και της είπαν σε δυο ώρες θα είσαι πίσω. Εκείνη τη στιγμή κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει κάλα. Ενημέρωσα τον δικηγόρο, τον κ. Λύτρα και απο 'κει και πέρα δεν είχαμε καμία άλλη επικοινωνία με την Ρούλα. Αμέσως μετά ενημέρωσα τον θείο μου που μένει κοντά, τον πατέρα του Μάνου και μετά ήρθε και η μητέρα μου με τον πατριό μου. Ο πατέρας μου ήρθε αλλά δεν μπόρεσε να μπεί με όλο αυτό που γινόταν, το οποίο ήταν ανεπίτρεπτο και τραγικό. Δηλαδή ότι και να έχει γίνει, που δεν έχει γίνει, αυτό το πράγμα σαν πολιτεία δεν το δέχομαι. Που ήταν οι θεσμοί; Ποιος μας προστάτεψε; Παρακαλούσαμε τους αστυνομικούς να έρθουν να μας προστατευσουν γιατί έσπασαν την πόρτα. Ήρθαν μετά από μια ώρα. Και από τις 5 το απόγευμα καταφέραμε να βγούμε στις 4 τα ξημερώματα από το σπίτι".

Τι λέει η μητέρα της Ρούλας λίγες ώρες μετά τη σύλληψή της κόρης της

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου απαντά για τη σχέση της Ρούλας με τα παιδιά της: "Ο κόσμος δεν έχει ζήσει την αδελφή μου και όποιος δεν την έχει ζήσει, δεν έχει δικαίωμα να εκφράζει την άποψή του. Εϊμαστε μια οικογένεια γύρω στα δέκα άτομα, και οι δικοι μου και του Μάνου, που βλέπαμε πώς ήταν η Ρούλα με τα παιδιά. Δεν ήταν ποτέ κακοποιημένα, δεν ήταν ποτέ παραμελημένα" αναφέρει μεταξύ άλλων.

Πληροφορίες από την εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις