Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τι λένε για το Μάνο Δασκαλάκη οι υπεύθυνοι της εταιρείας που εργάζεται

Τι λένε για το Μάνο Δασκαλάκη οι υπεύθυν...

«Δεν θα έρθω τις επόμενες ημέρες για δουλειά»

«Δεν θα έρθω τις επόμενες ημέρες για δουλειά», είπε ο σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίκου, Μάνος Δασκάλακης στους υπεύθυνους της  εταιρίας ταχυμεταφορών στην Πάτρα που δουλεύει τα τελευταία δυόμιση χρόνια.  

Οι ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, με την Τζωρτζίνα να  φεύγει από τη ζωή από την ισχυρή δόση κεταμίνης που χορηγήθηκε όπως  από την μητέρα της,  από χθες το μεσημέρι έχει καθηλώσει το πανελλήνιο.  

Αναμεσά σε αυτούς που παρακολουθούσαν εμβρόντητοι τις ανατριχιαστικές αποκαλύψεις ήταν και οι υπεύθυνοι της εταιρίας που εργάζεται ο Μάνος Δασκαλάκης.  Μάλιστα ήταν οι ίδιοι που τηλεφωνικά επικοινώνησαν μαζί του.  

Τότε άκουσαν από τον υπάλληλο τους να τους αναφέρει ότι δεν θα πάει στη δουλειά τις επόμενες ημέρες. «Μέχρι χθες το βράδυ δούλευε κανονικά στην εταιρεία μας. Ήταν οδηγός. Χθες το βράδυ μιλήσαμε με τον άνθρωπο, τον καλέσαμε εμείς γιατί έγινε αυτό το συγκλονιστικό που μάθαμε και έπρεπε να ξέρουμε τι μέλλει γενέσθαι. Μας είπε ότι δεν θα έρθει τις επόμενες μέρες για δουλειά και έκτοτε δεν έχουμε κάποια επικοινωνία μαζί του», αναφέρει ένα από τους υπεύθυνους της εταιρείας ταχυμεταφορών.  

Μάλιστα όπως μας λένε ο Μάνος Δασκαλάκης εκτελούσε χρέη οδηγού.”Εκανε δρομολόγια από Πάτρα προς Αθήνα και το αντίστροφο και παρέδιδε δέματα για διάφορες εμπορικές εταιρείες. Συνεργαζόμαστε με εταιρείες ανταλλακτικών αλλά και με τρεις φαρμακευτικές. Ο Μάνος δεν ήταν στο τομέα με τις μεταφορές των φαρμακευτικών εταιριών.  Εμείς με τον άνθρωπο είχαμε μία συνεργασία περίπου δυόμιση χρόνια, στην δουλειά του ήταν άψογος, ένας νέος άνθρωπος. Από εκεί και πέρα όλο αυτό που έγινε είναι τραγικό. Τι μπορούμε να πούμε εμείς τώρα», καταλήγει ο υπεύθυνος της εταιρίας.

Πηγη: newsit.gr 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις