Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Oscars 2022: Νύχια, μαλλιά, μακιγιάζ, κοσμήματα, η star με το μυθικό περιδέραιο «Αετό»

Oscars 2022: Νύχια, μαλλιά, μακιγιάζ, κο...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Πολλές οι εκθαμβωτικές λεπτομέρειες που απογείωσαν τα looks στο κόκκινο χαλί, ειδικά το jewelry μας τύφλωσε!

Τα beauty trends και οι μαγευτικές δημιουργίες διάσημων οίκων κοσμημάτων με απρόσιτες συλλογές σε design και σπάνια πολύτιμα πετράδια συναγωνίστηκαν την couture στην πασαρέλα των Oscars 2022 στο Λος Αντζελες. Οι ντίβες του εκράν ανέδειξαν τα χαρακτηριστικά τους με αριστοτεχνικό μακιγιάζ, χτενίσματα και nail art, τα οποία βέβαια εντοπίσαμε αμέσως.

 ΝΥΧΙΑ

Τα λεγόμενα chrome nails- δηλαδή τα μεταλλικά νύχια που καθρεφτίζουν, ιριδίζουν και λάμπουν είχαν την τιμητική τους. Το απόλυτο style icon της νέας γενιάς Ζεντάγια εκπροσώπησε μοναδικά την τάση επιλέγοντας ασημί μανικιούρ, ώστε να ταιριάξουν τα χέρια της με την ολοκέντητη silver φούστα της. Η θριαμβεύτρια της απονομής Τζέσικα Τσαστέιν προτίμησε τη gold pink απόχρωση που ταίριαζε με την πληθωρική σε λάμψη τουαλέτα της. (Ξεχάστε λοιπόν τα ματ). Η Νικόλ Κίντμαν συνδύασε τα νύχια της με το κλασικό της κραγιόν σε πολύ φωτεινό κόκκινο. Η Λουπίτα Νιόνγκο διάλεξε τελείως natural εικόνα καθώς το ολόχρυσο φόρεμά της απαγόρευε περισσότερη ένταση. Στην Μπίλι Αιλις είδαμε ένα extra long «γαλλικό» μανικιούρ ενώ η Βανέσα Χάτζενς έδειξε το ανάποδο «γαλλικό» με το μισοφέγγαρο στη βάση του νυχιού. Υπήρχαν και stars που συνδύασαν απλά τον τόνο των νυχιών τους με τα ρούχα τους αλλά αυτό δεν θεωρείται νεωτεριστικό...

ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Γυαλιστερές σκιές που ασήμιζαν και χρύσιζαν λόγω της επίσημης και γιορτινής περίστασης είδαμε σε αρκετές ντίβες. Το πράσινο στα μάτια αλλά και το λεγόμενο «veri peri» η μπλε- μοβ απόχρωση που είναι το φετινό χρώμα της Pantone «έπαιξαν» πολύ. Από κοντά τα αξεπέραστα  smoky eyes  και τα μονοχρωματικά ροζ και nude χρώματα σε όλο το πρόσωπο. Διαχρονική επιλογή και το λατρεμένο κόκκινο κραγιόν.

 ΜΑΛΛΙΑ  

Τα πιο εντυπωσιακά updos ήταν ο πελώριος, εξτρεμιστικός κότσος της Λουπίτα Νιόνγκο και το χαλαρό «πιάσιμο» των μαλλιών της Νικόλ Κίντμαν. Τη θηλυκή συνταγή της voluminous αλογοουράς προτίμησε η Τζέσικα Τσαστέιν ενώ τα μαλλιά σε κύματα και  τα κλασικά Old Hollywood waves τα ξαναείδαμε. Πολύ φυσική και σύγχρονη  ήταν η εκδοχή της Πενέλοπε Κρουζ. Μακριές πλεξούδες και διάφορα «σινιόν» ήταν πάλι εδώ.  

ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ

Η Νικόλ Κίντμαν ήταν η πεμπτουσία της haute joaillerie. Κατέπληξε με το μοναδικό yellow-diamond Eagle necklace του οίκου Harry Winston που καταλήγει σε ένα κίτρινο διαμάντι σε σχήμα αχλαδιού 33.42 καρατίων. Σε vintage σχεδιασμό φτερών αετού ξεσήκωσε τα φλας και συνδυάστηκε με σκουλαρίκια, βραχιόλια και δαχτυλίδι επίσης διαμαντένια. Στη συγκεκριμένη ηθοποιό ανήκει και το ρεκόρ των πιο ακριβών κοσμημάτων στα Oscars καθώς το 2015 αυτά που φόρεσε κόστιζαν 7 εκατομμύρια δολάρια.  

 

Η Ολίβια Κόλμαν συνδύασε την πλισέ Dior τουαλέτα της με τον «κλειστό»λαιμό με κρεμαστά σκουλαρίκια Chopard γεμάτα διαμάντια.

Η Βανέσα Χάντζενς φόρεσε κολιέ Bulgari με πετράδια 23 καρατίων και ασορτί σκουλαρίκια. 

Η Ρέιτσελ Ζέγκλερ μας γοήτευσε πολύ με αλυσιδωτό choker Tiffany & Co, που έδειχνε μοντέρνο και νεανικό.

 

Η Ζεντάγια τίμησε τον τίτλο της ως πρέσβειρα της Bulgari και εγκωμιάστηκε από όλους τους στυλίστες του Χόλιγουντ. Το εμβληματικό περιδέραιο Serpenti high jewellery necklace που φθάνει τα 13 καράτια σε διαμάντια ειδικής κοπής παρουσιάστηκε με ασορτί βραχιόλια, τα Serpenti Viper diamond bracelets. Το αποτέλεσμα ήταν το πιο πολυφωτογραφημένο της τελετής και εκπσοωπεί ιδανικά την τάση με σχήματα ερπετών στα κοσμήματα και γενικότερα έμπνευση από το ζωικό βασίλειο.

 

Η πανύψηλη Ούμα Θέρμαν που έκανε μια μίνιμαλ εμφάνιση με λευκό πουκάμισο μας μαγνήτισε με τα υπέροχα Cartier σκουλαρίκια της που «σκαρφάλωναν» στο αυτί.

Η Lady Gaga που εθεάθη σε party  μετά την απονομή έλαμπε με κομμάτια Tiffany & Co. Κολιέ, σκουλαρίκια, βραχιόλι από πλατίνα στολισμένα με λευκά και κίτρινα διαμάντια.

Η Κατριόνα Μπάλφε της ταινίας Belfast εντυπωσίασε με ένα κολιέ- φιόγκο από το ιστορικό αρχείο της Van Cleef & Arpels. Το διαμαντένιο Heritage κομμάτι του 1957 με τη ρετρό, ρομαντική σαγήνη εκπροσωπεί την αισθητική φιλοσοφία του οίκου όσο κανένα άλλο.

Για τη Μπιλι Αιλις ο οίκος Fred Leighton εκσυγχρόνισε μια τιάρα του 19ου αιώνα και την μετέτρεψε σε μοδάτα δαχτυλίδια γοτθικού ύφους. Τα mine-cut και  rose-cut διαμάντια ξανακαρφώθηκαν διαφορετικά υμνώντας την εκκεντρικότητα της τραγουδίστριας.

Η Τζέσικα Τσαστέιν ανέδειξε τα Gucci σκουλαρίκια της Deliciarum collection, που παραπέμπει σε κήπο.  Κομμάτια 13.32  καρατίων με διαμάντια και χρωματιστά πετράδια σε ροζ, λιλά, μπλε.

Η τραγουδίστρια HER επέλεξε Chopard high-jewelry, κολιέ με 49.24 καράτια σε σμαράγδια και 62.15 καράτια σε λευκά διαμάντια αλλά και το δαχτυλίδι της ήταν πελώριο με πράσινη τουρμαλίνα.

Η αντισυμβατικά πανέμορφη Κρίστεν Στιούαρτ φόρεσε το κολιέ- γραβάτα Ganse Noire Spinelle της σειράς κοσμημάτων Chanel με όνυχα, ρουμπίνι και διαμάντια με boho διάθεση.

Ο Τιμοτέ Σαλαμέ κορυφαίο style icon της εκδήλωσης Σαλαμέ ξεσήκωσε τα βλέμματα με το μενταγιόν Panthère  του οίκου Cartier από διαμάντια, όνυχα και σμαράγδια. Ανεπανάληπτος…

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View