Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Ο "Batman" - Πάτινσον και πάλι 1ος στα ελληνικά ταμεία - Άφησε 2η τη Σάντρα Μπούλοκ

Ο "Batman" - Πάτινσον και πάλι...

Στο Αμερικάνικο boxoffice πάντως η "Χαμένη Πόλη" με την Μπούλοκ και τον Τσάνινγκ Τέιτουμ έπιασε κορυφή με 31 εκατ. δολάρια εισπράξεις

O καινούριος «The Batman» με τον Ρόμπερτ Πάτινσον και τη Ζόι Κράβιτς κράτησε τα πρωτεία στο εγχώριο box office και το εορταστικό τετραήμερο 24 με 27 Μαρτίου 2022 κόβοντας σε 96 αίθουσες πανελλαδικά κάτι λιγότερο από 15.000 εισιτήρια (για την ακρίβεια 14.604 εισιτήρια) και έτσι σε σχεδόν 4 εβδομάδες προβολής βρίσκεται ήδη σύμφωνα με τον πίνακα του flix.gr, στα 233.073 σύνολο. Στην Πάτρα η ταινία προβάλλεται στα Odeon Veso Mare στην Ακτή Δυμαίων.

Στη 2η θέση πλασαρίστηκε η καινούρια ταινία «Η Χαμένη Πόλη – The Lost City», μία χαριτωμένη εξωτική περιπέτεια με καλή χημεία της Σάντρα Μπούλοκ και του γοητευτικού Τσάνινγκ Τέιτουμ, τον Μπραντ Πιτ σε σύντομο αλλά αξιοπρόσεκτο ρόλο και την Νταβάιν Τζόι Ράντολφ να κλέβει σχεδόν την παράσταση ως η publicist της συγγραφέως ρομαντικών βίπερ, Λορέτα Σέιτζ που υποδύεται η 57χρονη Μπούλοκ που στην ταινία τα φτιάχνει με τον 42χρονο Τέιτουμ με την διαφορά ηλικίας πάντως να μην είναι ευδιάκριτη.

Το χαριτωμένο αλλά και όχι ιδιαίτερα επιτυχημένο φιλμ που θέλησε να πατήσει στα χνάρια του «Κυνηγώντας το πράσινο διαμάντι» με την Κάθλιν Τέρνερ και τον Μάικλ Ντάγκλας που είχε κάνει θραύση στα μέσα του ’80, έκοψε σε 90 αίθουσες πανελλαδικά, 13.916 εισιτήρια (παίζεται και στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare). Στις ΗΠΑ η «Χαμένη Πόλη» σε σκηνοθεσία Ανταμ Νι και Ααρον Νι με την Μπούλοκ να είναι και εκ των παραγωγών, κατάφερε να «εκθρονίσει» τον «The Batman» από την 1η θέση του boxoffice καθώς έφτασε σε εισπράξεις το τριήμερο 25-27/3/2022, τα 31 εκατ. δολάρια ενώ ο «The Batman» συνέχισε με 20,5 εκατ. και σε 4 εβδομάδες στις ΗΠΑ έχει φτάσει τα 332 εκατ. δολάρια συν ακόμη 341 εκατ. από τον υπόλοιπο κόσμο.

Το χαριτωμένο παιδικό φιλμ «Τα Κακά Παιδιά – The Bad Guys» της Dreamworks άρεσε και έκοψε σε 96 αίθουσες πανελλαδικά, 12.650 εισιτήρια (παίζεται και στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare). Τέλος το Γαλλικό φιλμ «Αντίο Κύριε Χάφμαν - Adieu Monsieur Haffmann» του Φρεντ Καβαγιέ που βασίστηκε στο θεατρικό έργο για το κατεχόμενο από τους Ναζί, Παρίσι, με πρωταγωνιστές τους ηθοποιούς Ντανιέλ Οτέιγ, Ζιλ Λελούς και Σαρά Ζιροντό (στην Πάτρα προβάλλεται στη 2η αίθουσα του Πάνθεον) έκοψε σε 19 αίθουσες πανελλαδικά, κάτι λιγότερο από 1500 εισιτήρια (για την ακρίβεια 1.339 εισιτήρια) στο 4ήμερο της πρεμιέρας του στη χώρα μας.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture