Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μαίρη Χρονοπούλου: «Ο Θεός μού έδωσε πολλά και μου τα έπαιρνε λίγα λίγα πίσω»

Μαίρη Χρονοπούλου: «Ο Θεός μού έδωσε πολ...

Εκ βαθέων συνέντευξη

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» του Νίκου Χατζηνικολάου βρέθηκε η Μαίρη Χρονοπούλου, που μίλησε για τη ζωή της σήμερα αλλά και τις απανωτές δυσκολίες που βίωσε.

«Η ζωή μου ήταν ένα θρίλερ κανονικό, δεν θα πεις τίποτα. Μετά την πολύ δύσκολη περιπέτεια με το τροχαίο ατύχημα, πήρα φωτιά και μετά ήρθε το πρόβλημα στα μάτια μου. Όλα μαζί. Πέρασα πολλά. Ίσως έπρεπε να πληρώσω το τίμημα. Ο Θεός μου έδωσε πολλά και μου τα έπαιρνε λίγα λίγα πίσω», είπε μεταξύ άλλων.

Και πρόσθεσε: «Κατάφερα να σηκωθώ ξανά με πολύ αγώνα και έναν καλό φυσικοθεραπευτή, έναν άνθρωπο που με βοήθησε πάρα πολύ πλησιάζοντας με πολύ ανθρώπινα και πολύ ζεστά. Με έμαθε ξανά να γελάω, να στέκομαι όρθια και να περπατάω. Του τα χρωστάω όλα. Δεν το πίστευα καν ότι θα συμβεί αυτό, αλλά έγινε χάρη σε αυτόν. Να είσαι καλά, Κώστα, σε ευχαριστώ».

Στη συνέντευξη αναφέρθηκε επίσης σε μια φωτογραφία της, μετά τις περιπέτειες με την υγεία της, που είχε δημοσιεύσει στο διαδίκτυο και προκάλεσε τότε έντονα σχόλια. 

«Πολλοί μου είπαν ότι έκανα άσχημα που ανέβασα εκείνη την απαίσια φωτογραφία μου, χοντρή και παράλυτη. Δεν νομίζω όμως ότι έκανα άσχημα. Ήταν ένα καλό μήνυμα», είπε.

Μιλώντας για την προσωπική της ζωή, ανέφερε χαρακτηριστικά πως είναι «ηλίθιο πλάσμα».

«Με έβλεπαν το αρπακτικό και φρικτό θηλυκό, τι κατάρα με ακολουθεί. Η γυναίκα απαγορεύεται να είναι κυνηγός. Ήμουν ηλίθιο πλάσμα και παραμένω. Ήμουν μόνη από αυστηρή επιλογή, είχα κλονιστεί από κάτι και δεν ήθελα συντροφιά. Κανέναν δεν ήθελα. Τρομερό, απομόνωση τέλεια. Ατέλειωτα χρόνια μόνη μου και το προτιμώ. Έψαχνα πρότυπο δεν το βρήκα, έψαχνα πάντα έναν καπετάνιο, δεν τον βρήκα, απογοήτευση, πολύ μοναξιά», είπε.

Η Μαίρη Χρονοπούλου, η οποία είναι νονά του Άλκη Κούρκουλου, μίλησε επίσης για την ξεχωριστή σχέση με τον πατέρα του, Νίκο Κούρκουλο.

«Με τον Νίκο Κούρκουλο ήταν η απόλυτη σχέση. Ο πατέρας μου με εγκατέλειψε νωρίς, ήταν ο αδελφός που δεν είχα, η οικογένεια που δεν είχα, ότι σημαντικό κάναμε στη ζωή το κάναμε μαζί, δεν δούλευε χωρίς εμένα, πάντα μαζί, με φρόντιζε, είναι η πιο ισχυρή παρουσία που ένιωσα στη ζωή μου, ήταν πολύ σημαντικός για μένα.  Με έχει τραυματίσει η απουσία του. Είμαι ορφανή ακόμα. Τον έπαιρνα τηλέφωνο πλάκωνε στο ξύλο τον σύντροφο και γινόταν μακελειό. Όταν συμφιλιώθηκα με τον σύντροφο αργότερα,  μου έλεγε μα εγώ τον έδειρα και είστε μαζί; Είχε τη συμπεριφορά της οικογένειας που δεν είχα», εξήγησε.

Παράλληλα χαρακτήρισε τρυφερό φίλο τον Γιάννη Βόγλη, καλό γείτονα τον Φαίδωνα Γεωργίτση ενώ εξομολογήθηκε ότι θα ήθελε να είχε παίξει δίπλα στον Θανάση Βέγγο για τον οποίο είπε ότι στο γάμο της φώναξε «Μαίρη με πρόδωσες, αυτός που παντρεύτηκες δεν μου μοιάζει».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight