Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Οι Πατρινοί Rebels χόρεψαν street dance στο "Ελλάδα έχεις ταλέντο" και πέρασαν με 3 ναι

Οι Πατρινοί Rebels χόρεψαν street dance ...

Τους ψήφισαν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Πατρινός Τάκης Ζαχαράτος και η Έλενα Χριστοπούλου που αποκάλυψε πως είναι από το Αίγιο!

Η Πατρινή χορευτική ομάδα Rebels που απαρτιζόταν από άτομα ηλικίας 8-26 ετών ανέβηκε στη σκηνή του δημοφιλούς, διαγωνιστικού σώου «Ελλάδα έχεις ταλέντο» του ΑΝΤ1 το περασμένο Σάββατο 19 Μαρτίου 2022 και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις ενώ επίσης μας συγκίνησαν τα λόγια της χορογράφου τους.  

Μετά το τέλος της εμφάνισής τους που μουσικά ήταν σε ύφος ραπ, street dance, μίλησε η χορογράφος της ομάδας, η οποία και είπε πως κάποια προβληματάκια συχγρονισμού που εντόπισαν οι κριτές οφείλονταν στο ότι δεν έχουν καταφέρει να κάνουν μια πρόβα της προκοπής, μιας και δεν έχουν δικό τους χώρο, ώστε να να μπορούν να είναι απόλυτα οργανωμένοι.

Όπως χαρακτηριστικά η ίδια ανέφερε, "δεν έχουμε αίθουσα και ελπίζω κάποια στιγμή να μπορέσουν τα πράγματα να είναι πολύ καλύτερα. Να φανταστείτε ότι όλο αυτό που σας παρουσιάσαμε σήμερα το προετοιμάσαμε και προσπαθήσαμε να το φτιάξουμε στον δρόμο".

Ο Πατρινός σώουμαν και εκ των κριτών του σώου, Τάκης Ζαχαράτος που ψήφισε θετικά ώστε οι Rebels να περάσουν στην επόμενη φάση, ανέβηκε στην σκηνή με ένα αθλητικό παπούτσι στο χέρι του, το οποίο την ώρα του χορευτικού, είχε φύγει από μια κοπέλα. Όπως με χιούμορ είπε: "ψάχνω την Πατρινή Σταχτοπούτα να της δώσω το παπούτσι της". Μόλις έβαλε στην κοπέλα το παπούτσι της, εκείνος είπε με χαρά στους Rebels ότι και από εκείνον είναι ναι για την επόμενη φάση του "Ελλάδα έχεις Ταλέντο".

Η Κρυσταλλία, μέλος της κριτικής επιτροπής έδωσε όχι στους διαγωνιζόμενους, ωστόσο είχε προηγηθεί το ναι του Γρηγόρη Αρναούτογλου ενώ όταν έφτασε η στιγμή για να ψηφίσει η Έλενα Χριστοπούλου, η τελευταία εκ των κριτών, έδωσε επίσης το πράσινο φως και το δικό της ναι ώστε τα παιδιά να περάσουν στην φάση του bootcamp. Μάλιστα η εντυπωσιακή Έλενα Χριστοπούλου που οι περισσότεροι μάθαμε μέσα από το «Greece’s Next top Model», είπε πως ναι μεν μπορεί η χορογραφία να μην ήταν ότι πιο δυνατό έχει δει στο "Ελλάδα έχεις Ταλέντο", αλλά πως θα ήθελε να δει την ομάδα αυτή χορού στην επόμενη φάση και για έναν επιπλέον λόγο, γιατί κι αυτή είναι από το γειτονικό Αίγιο!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight