Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Τάκης Ζαχαράτος ξεκίνησε γυρίσματα για το "Ελλάδα έχεις Ταλέντο"

Ο Τάκης Ζαχαράτος ξεκίνησε γυρίσματα για...

Στην κριτική επιτροπή είναι μαζί με την Κρυσταλλία, τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την Έλενα Χριστοπούλου

Στο φουλ δουλεύουν οι μηχανές στον ANT1 για το σώου «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» που επιστρέφει και καταφθάνει για να ενισχύσει την prime time του τηλεοπτικού σταθμού.

Πριν από λίγες μέρες όπως έγραψε το okmag.gr, ανακοινώθηκε επίσημα από το κανάλι το δίδυμο που αναλαμβάνει την παρουσίαση, αλλά και η κριτική επιτροπή στην οποία όπως όλοι ξέραμε θα είναι ο δημοφιλής Πατρινός σώουμαν και ερμηνευτής Τάκης Ζαχαράτος με μεγάλη πείρα και ταλέντο στις μιμήσεις.

Στο μεταξύ ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και οι πρώτες φωτογραφίες και πλάνα από τα γυρίσματα του σώου. Οι παρουσιαστές του talent show θα είναι δύο και δεν είναι άλλοι από το απολαυστικό δίδυμο, Νικόλας Ράπτης και Σταύρος Σβήγκος, ενώ στην κριτική επιτροπή του επιτυχημένου ψυχαγωγικού format θα είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Τάκης Ζαχαράτος, η Έλενα Χριστοπούλου και η τραγουδίστρια Κρυσταλλία Ρήγα.

Τα πρώτα γυρίσματα του σόου είναι γεγονός και συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς. Η όμορφη Κρυσταλλία επέλεξε να φορέσει ένα ροζ κοστούμι, ενώ η Έλενα Χριστοπούλου εμφανίζεται με πράσινο σύνολο.

Το «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» υπόσχεται να έχει θέαμα και συναισθήματα και να κρατήσει καλή συντροφιά στους τηλεθεατές. Στο μεταξύ ο Τάκης Ζαχαράτος πήγε όπως είδαμε και στην λαμπερή επίσημη πρεμιέρα της νέας ταινίας Τζέιμς Μποντ στο Παλλάς και φωτογραφήθηκε μαζί με την Μαρίνα Βερνίκου. Η φωτ. είναι από δική του ανάρτηση στο facebook.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight