Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αιμίλιος Χειλάκης: Έκανα γυμνισμό μέχρι τα 35 μου, μετά σταμάτησα

Αιμίλιος Χειλάκης: Έκανα γυμνισμό μέχρι ...

Ο γοητευτικός ηθοποιός είπε ακόμα πως σιχαίνεται τον χαρακτήρα που παίζει φέτος στις "Άγριες Μέλισσες"

Ο γοητευτικός ηθοποιός Αιμίλιος Χειλάκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night Show» στον ΑΝΤ1, τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021 και μίλησε για όλα. Ο 50χρονος σήμερα Αιμίλιος Χειλάκης είναι από τα νέα πρόσωπα στη δημοφιλή σειρά του καναλιού «Άγριες Μέλισσες» όπου ενσαρκώνει τον Ακύλλα Μεγαρίτη. Στο θέατρο τη νέα χειμερινή περίοδο, σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Προδοσία» στο Θέατρο Βρετάνια, έχοντας στο πλευρό του την αγαπημένη του σύζυγο του Αθηνά Μαξίμου και τον Λάζαρο Γεωργακόπουλο.

Ο Αιμίλιος Χειλάκης ήταν πολύ άνετος και μεταξύ άλλων είπε στον συνομήλικο του Γρηγόρη Αρναούτογλου πως «δεν μου αρέσω στην τηλεόραση» και πως «σιχαίνομαι τον χαρακτήρα του Ακύλλα στις Μέλισσες».

Ο Αιμίλιος Χειλάκης είπε πως έχει να παίξει στον κινηματογράφο εδώ και πάνω από είκοσι χρόνια και πως πριν από 10 χρόνια είχε υποσχεθεί να μην ξανακάνει τηλεόραση, ωστόσο μετά ήρθαν οι «Άγριες Μέλισσες» και έσπασε ο όρκος.

Ο Αιμίλιος Χειλάκης που διαθέτει, μεταξύ άλλων, μία από τις ωραιότερες φωνές στο ελληνικό θέατρο, είχε πραγματικά να εμφανιστεί στην τηλεόραση σε σειρά από τη συμμετοχή του στο «Νησί» του Θοδωρή Παπδουλάκη που είχε γνωρίσει μεγάλη επιτυχία.

«Είχα να κάνω δέκα χρόνια τηλεόραση από Το Νησί στο Mega. Δεν μου αρέσω να με βλέπω στην τηλεόραση. Όταν βάζεις στόχο να πετύχεις κάποια πράγματα κατά τη διάρκεια του γυρίσματος και βλέπεις ότι δεν τα έχεις βγάλει στο γύρισμα, λες: “εντάξει τώρα αυτό θα μείνει έτσι για πάντα” γιατί μιλάω για λάθη που εγώ καταλαβαίνω. Στο θέατρο ακόμη και ένα λάθος μπορεί να περάσει ως κανονικό. Και να το δουλέψεις την επόμενη μέρα.

Είχα πει πως δεν θα ξαναέκανα τηλεόραση. Από τότε όμως που το δήλωσα το κράτησα και για δέκα-έντεκα χρόνια όπου και απείχα» είπε χαρακτηριστικά ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο οποίος πραγματικά ξεχωρίζει με το ρόλο του στις «Άγριες Μέλισσες».

Μιλώντας για τον ρόλο του στην θεατρική παράσταση «Προδοσία» είπε: «Τώρα κάνω τον εραστή στο έργο και αυτό που βρήκαμε διαβάζοντάς το είναι το πόσο γυμνός είναι αυτός ο άνθρωπος από συναισθήματα προς τον εαυτό του. Δηλαδή πόσο δεν έχει πει πραγματικά την αλήθεια στον εαυτό του. Λέμε ότι ο εραστής είναι από θέση ισχύος. Όχι, είναι συνήθως ο άνθρωπος που θα πληγωθεί περισσότερο γιατί είναι ο άνθρωπος ο οποίος έχει μάθει να φεύγει. Είναι ο άνθρωπος που έχει μάθει να είναι μόνος του, είναι ο άνθρωπος ο οποίος δεν έχει καμία ευθύνη και αν περάσει αυτή η ζωή χωρίς να έχεις αναλάβει την ευθύνη των ανθρώπων που αγαπάς, δεν έχεις ζήσει».

Ο Αιμίλιος Χειλάκης ομολόγησε πως απέχει συνειδητά από τα social media, πως «δεν έχω twitter. Μαθαίνω ότι γράφονται κάποια πράγματα, δεν ξέρω όσα γράφονται, στο Facebook επίσης».

Τέλος μίλησε και για τη σχέση του με την Αθηνά Μαξίμου την οποία σε μία στιγμή κρίσης ήταν αυτός που την διεκδίκησε και την ξανακέρδισε ενώ σε άλλο σημείο παραδέχτηκε πως έως τα 35 του ήταν λάτρης του γυμνισμού αλλά πως στην πορεία μεγαλώνοντας αλλά και λόγω της αναγνωρισιμότητας σταμάτησε να το κάνει. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο σημείο αυτό τον «τσίγκλισε» λέγοντας πως πράγματι μέχρι πριν λίγα χρόνια έβλεπες στην παραλία γυναίκες να κάνουν μπάνιο τόπλες, κάτι που πλέον έχει σταματήσει ενώ ο Αιμίλιος Χειλάκης είπε τέλος πως μικρός όπως και πολλοί άλλοι τότε της ηλικίας του διάβαζαν ταρατατά, Μίλο Μανάρα και ζάκουλα!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight